Някои тенденции в грима идват и си отиват, но бронзиращите

...
Някои тенденции в грима идват и си отиват, но бронзиращите
Коментари Харесай

„Опитах нови бронзиращи капки за £10 и приятелите ми си помислиха, че току-що съм се върнал от Средиземноморието“

Някои трендове в грима идват и си отиват, само че бронзиращите капки постоянно са били незаместим през лятото в рутинната грижа за кожата на доста хора. Влезте в модерния грим колос Revolution, който неотдавна пусна своите нови Bright Light Bronzing Drops за скромна цена от £10.

Обещавайки „ незабавна капка зарево “, Revolution твърди, че тези „ безпроблемни капки с опция за персонализиране са вашият отговор до незабавен целунат от слънцето тип без вреди ". Формулирани с хидратираща инфузия на сквалан, хиалуронова киселина и масло от гроздови семки, капките би трябвало да работят, с цел да „ омекоти, успокоят и покачат еластичността на кожата за младежко зарево “.

Но оправдаха ли те рекламата? Писателят на хубостта Тифани Ло реши да ги тества за Daily Star - разберете по какъв начин се е справила.

Нека бъдем почтени тук, не съм почитател на подправения загар, само че съм за блясъка, по-ярък загар и одобрявам здравословния целунат от слънцето искра, който ще получите, откакто се потопите на слънце. Време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР