Компанията Google се готви да въведе нов тип комбиниран трансфер

...
Компанията Google се готви да въведе нов тип комбиниран трансфер
Коментари Харесай

В Android ще се появи нова функционалност, каквато iPhone няма

Компанията Гугъл се готви да вкара нов вид смесен трансфер на данни сред Android устройствата. Той ще е доста по-бърз от всички досегашни благоприятни условия. Информацията е на изданието Sammobile.

Технологията се назовава MultiTransportD2dTransport и съчетава в себе си кабелна и безжична връзка. На първо място, тя е основана за прекачване на персоналните данни от остарял Android смарт телефон към нов. През миналите няколко години размерът на информацията във вградената памет нерядко е значителен, а прехвърлянето на 50-150 GB от смарт телефон на смарт телефон е дълго и тягостно.

С MultiTransportD2dTransport всичко ще се промени. Този способ ще употребява Wi-Fi и USB кабел за по-бързото прекачване на данни посредством двете връзки по едно и също време. Дори в случай че смарт телефоните поддържат единствено USB 2.0, прехвърлянето на данни ще става два пъти по-бързо, в сравнение с при потреблението единствено на един способ. Разбира се, никой не дава обещание прекачване на данни от Android към iPhone благодарение на новия способ. Може би MultiTransportD2dTransport ще бъде още една причина да останете в лагера на Android.

Би било отлично да можем да прехвърляме данни по този метод да вземем за пример от смарт телефон към компютър. Тъй като Android е отворена операционна система, не е изключено да се появи и такава функционалност, която сигурно би се харесала на потребителите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР