Чисто нова визия – няма я вече знаковата руса опашка,

...
Чисто нова визия – няма я вече знаковата руса опашка,
Коментари Харесай

Папи Ханс стана Фики №2

Чисто нова визия – няма я към този момент знаковата руса опашка, която е сменена от къса, тъмна коса и още по-големи мускули на показ. Така наподобява Папи Ханс в клипа към песента си „ Стига “, която направи премиерата си преди ден. Парчето е надалеч от закачливите му пародии като „ Какс “ и „ Супер своеволен “, и по-скоро навлиза в сериозната тема на „ Твой “, която преди няколко месеца, още с излизането си, раздели почитателите на Папи на два лагера - „ за “ и „ срещу “ сериозните песни.

Със „ Стига “, Константин Трендафилов очевидно декларира, че преднамерено ще развива музиката си и в двете посоки и баладите не са единични изключения. Музиката, текстът и аранжиментът на новото парче са на Папи Ханс, а видеото, за което получи единствено позитивни мнения в интернет, е дело на Бойко Щонов. Клипът е изчистен, като в тъмнината действието се развива единствено сред артистът и красивата Олга Модева, един от най-успешните ни модели и втора подгласничка на „ Мис България 2011 “. Брюнетката влиза в ролята на „ любовницата “ от която Папи „ би трябвало “, само че „ не желае “ да си тръгне.

Клипът към този момент е изгледан на 232 000 пъти. За разлика от различен път, мненията са съвсем еднопосочни – Папи е направил добра ария. Много от почитателите му обаче съпоставят новата му визия с тази на фолк артиста Фики Стораро. Факт е, че за всяка нова ария Константин сменя и имиджа си, което досега му носи нараснал интерес от почитателите. За смяната си Папи самичък разяснява в Инстаграм: „ Промяната е единственото несъмнено нещо. Та, взех решение да го подсигуря. Лице - от дълго време не сме се виждали по този начин? “Защо се подстрига!?”... тъй като нямам доверие, че съм това по главата си, а това в нея И почтено казано... тъй като си е гъдел да променяш неща. "

https://www.youtube.com/watch?v=9MT0Ed5_51s

източник: "Монитор "

фотография:инстаграм папи ханс
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР