Чичото на Новак Джокович - Горан Джокович, е новият директор

...
Чичото на Новак Джокович - Горан Джокович, е новият директор
Коментари Харесай

Чичото на Джокович е новият директор на "София Оупън"

Чичото на Новак Джокович - Горан Джокович, е новият шеф на тенис шампионата в София от категория АТР 250, който ще се организира през февруари 2019 година в " Арена Армеец ". Той заменя на поста австралиеца Пол Макнами, който ръководеше надпреварата през 2017 и 2018 година

Новината заяви в профила си във Facebook министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

" С Горан Джокович и президента на Българската федерация по тенис Стефан Цветков и вицепрезидента на централата Огнян Илиев обсъдихме елементи към организацията на четвъртото издание на конкуренцията. Турнирът се провежда от компанията Brand plus, която съставлява притежателя на седмицата, в която се организира надпреварата в София, и Българската федерация по тенис.

Джокович ми показа имената на играчите, които са удостоверили присъединяване досега, като съгласно него българските почитатели ще бъдат прелестно сюрпризирани и се чака четвъртото издание на шампионата да бъде най-силното досега.

Горан Джокович е чичо на международния №1 Новак Джокович и дълги години е част от неговия щаб. От 2009 до 2012 година е шеф на шампионата „ Serbia Open “. През същия интервал е и член на турнирния съвет на АТП. От 2015 година до в този момент е вицепрезидент на Сръбската тенис федерация ", написа Кралев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР