Четворната коалиция, съставена от Продължаваме промяната, БСП, Има такъв народ

...
Четворната коалиция, съставена от Продължаваме промяната, БСП, Има такъв народ
Коментари Харесай

Възраждане“ пита МВР кои са точно провокаторите?

Четворната коалиция, формирана от " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България " се държи като " новия ГЕРБ " , хвърляйки " безпочвени обвинявания " против " Възраждане " поради тяхното неодобрение и планове за

Това мнение изрази на брифинг в коридорите на Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Вчера, към края на деня, с изненада научихме от Лена Бориславова, а в следствие и от Б че на митингите на " Възраждане " в сряда се очаквало да участват провокатори, проведени даже от един от 19-те от фамозния лист от Google ", подигравателен бе Костадинов.

Пропаганден ход и мъчително дежавю - през 2019-а Младен Маринов бил обвинил деятели на партията в противозаконни дейности, което в следствие се оказало неистина - по този начин заключи обстановката партийният водач. " Очевидно държавното управление и в този момент изпитва боязън, състоятелен апропо. Явно няма разлика сред остарелия ГЕРБ и новия ГЕРБ. "

От " Възраждане " питат - кои са тези провокатори, за които разгласи властта. За задачата е пратено писмо към Министерство на вътрешните работи.
 Възраждане загуби следващата борба против зеления документ
Възраждане загуби следващата борба против зеления документ

Ефектът от въвеждането на зеления документ бил гибелен

" Целият български политически хайлайф, управлявал страната през последните 30 години, дано употребявам техния речник - би трябвало да бъде " изчегъртан ", изхвърлен от публичния живот и изпратен в боклука на историята. Считаме, че България има потребност от преосноваване. Защото виждаме, че методът, по който се работеше 12 години , доста бързо се услажда на новите ръководещи ", изострен бе ръководителят на " Възраждане ".

И разяснява - опорни точки и агитация били изказванията, че протестиращите последователи на партията били платени. България не е единствено София и недоволните следва да се придвижат, разяснява метода на превозване (с десетки рейсове от цялата страна). Костадинов. Призова още - всеки неудовлетворен от това, че България била " колониална страна " да пристигна в 11 часа на 23 февруари пред Министерски съвет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР