Четвъртото заседание на XIII-ата Конференция на Софийската градска организация на

...
Четвъртото заседание на XIII-ата Конференция на Софийската градска организация на
Коментари Харесай

Сергей Станишев при столичните социалисти с отчет

Четвъртото съвещание на XIII-ата Конференция на Софийската градска организация на Българска социалистическа партия ще се организира през днешния ден в салона на " Позитано " 20, оповестиха от БСП-София. 
 Българска социалистическа партия номинира ли Мая Манолова за кмет на София или опита да я прецака  ГЕРБ взеха служебната кола на Манолова и ѝ предложиха таратайка на Народното събрание
Форумът започва в 10 часа с отчет на ръководителя на най-голямата конструкция на партията Калоян Паргов. Отчет пред столичните социалисти за работата на евродепутатите в ПЕС ще направи водачът й Сергей Станишев. 

За работата на родните народни представители пък ще се регистрира Георги Свиленски, който в края на септември по предложение на водача на Корнелия Нинова оглави предизборния щаб на левицата. Извън доклада към него се чакат и горещи въпроси по тематиката " Мая Манолова претендент за кмет на София ", която Свиленски разгласи в пленарна зала в четвъртък при разискването на бюджета и отнемането на колата от НСО на омбудсмана. 

Какво са свършили общинските съветници от Българска социалистическа партия в СОС ще рапортува Милка Христова, която е и зам.-председател на Столичния общински съвет. 

Очаква се на форума да участва и водача на партията Корнелия Нинова, която обаче няма очакван отчет пред участниците в Конференцията. На форума ще се разисква програмата на Българска социалистическа партия " Визия за България ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР