Четвъртите поредни избори родиха няколко куриозни истории с членове на

...
Четвъртите поредни избори родиха няколко куриозни истории с членове на
Коментари Харесай

Куриози по изборите: Член на СИК получи предложение за брак

Четвъртите следващи избори родиха няколко куриозни истории с членове на секционни комисии в Пловдив. Всички те са дело на млади дами, които не могат да се похвалят с богат опит по време на вота.

Най-любопитната преживелица се разиграла през вчерашния ден, когато дама се обадила до РИК-16 и съобщила, че е напълняла с три кг в деня на вота. Причината била ниската изборна интензивност. За да убие времето, до момента в който чака да се появи някой гласоподавател, дамата решила да похапва по-често, писа първа " Марица ".

„ Оплака се, че тъй като нямала работа и през целия ден хапвала бисквити, вафли и солети, кроасани, и по нейни калкулации е качила 3 кг. Обясни, че се тормози какво ще прави с талията си “, съобщи Ивайло Василев, ръководител на РИК-16.

Друго куриозно позвъняване пък пристигнало от леглото на член на комисия, който се обадил да каже, че се е успал, към момента е под завивките и не знае какво да прави. „ Една жена пък ми предложи да отиде следобяд в комисията, с цел да може да употребява хубавото време и да се разноски. Не липсвали и такива, които в изборния ден от досада звънели до РИК-16, с цел да си поговорят с някого.

На изборите на 11 юли пък член на РИК-16 на смешка получил предложение за брак от стара дама, на което дал отговор, че ще я вземе единствено в случай че може да готви мусака. „ Мога да сготвям три типа мусака – гръцка, българска… Ще ти донеса на идващите избори “, споделила пенсионерката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР