Четвърти лунен ден настъпва в 07:58 и продължава до 8:25

...
Четвърти лунен ден настъпва в 07:58 и продължава до 8:25
Коментари Харесай

Днес е 4-ти лунен ден: всяка дума е магия!

Четвърти лунен ден настава в 07:58 и продължава до 8:25 на 28.03. Това е ден за откриване на истината.

Четвърти лунен ден отразява като огледало вашето същинско лице, вашето същинско, а не измислено „ АЗ”. Въпросът е в това дали се боим да се срещнем със самите себе си или в противен случай, ще го създадем на драго сърце.

Това е денят, когато би трябвало погледнем по какъв начин реагира света на стореното от нас във втори и трети лунен ден: дали вървим в вярната посока, дали не сме се отклонили от пътя, дали определената от нас цел си коства да се стремим към нея.

Символът на този ден е Дървото, дървото на познанието. Ден на включване на силите на положителното и злото. Преди да вземете някакво решение, направете надълбоко поемане и издишване и оценете до какво ще ви води идната ви крачка.

Избягвайте шумните сбирки, груповите мероприятия, останете вкъщи. Не бива да сте прекомерно дейни през този ден – отдайте се повече на размисли, на другарство със фамилията, приятелите, само че в стеснен кръг, умерено.

Много уместно време за събиране и обработка на нова информация. Време за модернизация на бизнеса ви – направеното през този лунен ден ще увеличи неговия КПД и ще ви даде късмет пред конкуренцията. През този лунен ден не жалете нито средства, нито време на увеличение на продуктивността на предприятието ви.

Напяването на разнообразни звукове, мантри, молебствия, песни, генерира изключително положение на пространството, което работи съживяващо, сплотява и въодушевява хората.

Днес всяка дума като че ли е самобитна вербална магия - използвайте силата на словото.

Още:
3-те зодии, които ще имат най-вече шанс през АПРИЛ Трите зодии, на които тази пролет ще донесе доста обич и романтика 5-те зодии, на които природата е дала най-много
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР