Четвъртък, 5 август – Засилен предприемачески духТози четвъртък ще усетите

...
Четвъртък, 5 август – Засилен предприемачески духТози четвъртък ще усетите
Коментари Харесай

Четвъртък, 5 август – Засилен предприемачески дух

Четвъртък, 5 август – Засилен предприемачески дух

Този четвъртък ще усетите по какъв начин във вас се пробужда мощен предприемачески дух. На това въздейства разположението на Луната по отношение на Марс. Възползвайте се – дейностите, които започнете през днешния ден, ще ги завършите извънредно сполучливо и с лекост.

В професионалния и персоналния си живот ще бъдете изпълнени със храброст да обсъждате такива тематики с сътрудниците си, които до този миг са били неособено приятни за вас.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще излъчват мощна позитивна сила. Те имат потребност от нея, с цел да бъдат по-инициативни изключително в започването на сложни договаряния. За тях денят ще е дълъг и доста изтощителен.

Онези от Телците , които работят в здравната сфера, тъкмо през днешния ден ще имат необикновен триумф – профилактичните ограничения, които промотират, ще се радват на огромна известност. Останалите представители на зодията е добре да се придържат към правилото: „ Мълчанието е злато “. Да не приказват доста, тъй като рискуват да позволен неточности, за които след това дълго ще съжаляват.

Близнаците е добре да намерят време за себе си, вместо да насочват цялата си сила в работата. Може просто да прочетат хубава книга или любопитна публикация, да се разходят измежду природата, да се срещнат с другари. След тази отмора ще са по-ефективни и цялостни с доста хрумвания за нови бизнес планове.

На Раците ще им се наложи да похарчат съществени суми за минали бизнес неточности. Това ще ги направи по-внимателни вбъдеще и ще развие умеенето им да мислят няколко хода напред.

Лъвовете не имат вяра изключително във опцията да получат финансова поддръжка от сътрудници в бизнеса. Но таман през днешния ден е удобен миг да се извърнат към тях за помощ.

Представителите на зодия Дева през днешния ден ще получат непредвидени оферти, засягащи кариерното им развиване, които ще ги ентусиазират и стимулират. Сега е моментът да стартират по-добре платена работа или даже да трансформират професионалната сфера, в която се изявяват.

Везните ще имат триумф в развиването на бизнес планове, при които водещото е запазването на салдото – било то в природата, в областта на екологията, или в осъществяването на консултантски услуги в областта на вложенията.

За Скорпионите е целесъобразно да не стартират нищо ново. Добре е да запазят успокоение, да не вършат внезапни придвижвания и да се концентрират върху мисълта по какъв начин да спестят повече средства за бъдещи свои планове.

Стрелците през днешния ден няма да са в доста положително въодушевление – близките съществено ще им въздействат с оценките и мненията си. Добре е да заобикалят тези хора, които ги натоварват с негативизма си.

Козирозите ще имат потребност да презаредят батериите си, тъй като бизнес сътрудниците им няма да имат изключително доверие в тях и това трайно ще ги изчерпи. Добре е да помислят за разходки измежду природата или няколко спа процедури в първокласна конюнктура.

Водолеите ще се радват на съществено поощрение от страна на бизнес сътрудници, които не са им изключително близки. Това ще ги стимулира да рискуват. Нека работят самоуверено – в случай че вложат 100% от уменията и силата си в новите инициативи, триумфът им е обезпечен.

Представителите на зодия Риби , заети в развлекателната промишленост, ще имат през днешния ден изключително огромен шанс. Ще имат чувството, че с минимални старания печелят необикновено огромни хонорари. Но чувството им, че „ Ден година храни “ е лъжливо – след известно време ще си дадат сметка, че са се раздали напълно в работата си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР