Четирите отбора са готови да се отправят към Сътворението на

...
Четирите отбора са готови да се отправят към Сътворението на
Коментари Харесай

Смешки и горчиви сълзи разтърсиха "Х фкатор"!

Четирите тима са подготвени да се насочат към " Сътворението на звездите ". През миналата вечер менторите направиха своя избор дружно с гостуващите звезди, които се включиха с скъпи препоръки в избора на участници.
" Вие сте моето оръжие към финала ", съобщи Любо на девойките от 4Magic, които впечатлиха него и Миро с неповторима композиция от фолклор и поп звучене. Към финалистите в категория Групи се присъдеиниха и Марио и Виктория, и група Treasure. Въпреки вокалните грешки в представянето на Дахмара в Къщите на съдиите, Заки и Мария Илиева взеха решение да заложат на нея и потенациала ѝ на актьор. Към огромните концерти ще се насочва английската актриса Манал Ел Фейтури и Вирджиния Събева.

Изборът на Саня се оказа извънредно сложен и след разискване с победителката в X Factor UK 2015, реши да заложи на четири девойки, които потвърдиха, че имат вокален гений и наличие – Ева Пармакова, Йоана Димитрова, Милена Цанова и Мирослава Тодорова.

Криско и примата на българската сцена Йорданка Христова дадоха късмет на най-хубавите от момчетата. " Сцената и музикалният бизнес са една огромна джунгла, в която няма място за терзание ", беше коментарът на Криско към Теодор Стоянов, поставяйки под подозрение продължението му в шоуто.

Въпреки това, хип-хоп изпълнителят реши, че ще заложи точно на участника от Хасково, на Иван Димитров и Стоянчо Бучков от Македония.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР