Четиримата загинали при срутването на скеле в северния германски град

...
Четиримата загинали при срутването на скеле в северния германски град
Коментари Харесай

Германски медии: Четиримата загинали строители в Хамбург не са българи, а албанци

Четиримата починали при сриването на скеле в северния немски град Хамбург не са българи, а албанци, оповестява албанската медия „ Шчиптаря “, като се базира на немски медии. Пети албанец е тежко ранен.

ДПА съобщи на 30 октомври, че четиримата строителни служащи, които са починали при рухването на скелето са българи, само че българското посолство в Берлин през вчерашния ден заяви, че не е постъпвала публична информация за починали и потърпевши българи при случая.

Германски медии, представени от „ Шчиптаря “, са удостоверили информацията за албанските строителни служащи, изгубили живота си на строителния обект. Говорител на полицията, представен от албанската медия, също отхвърли първичните данни за починали българи.

Скелето, където работели албанските строители, е рухнало на 30 октомври сутринта върху асансьорна шахта, като е затрупало четирима души албанци. Телата на трима са били извадени отдолу под руините, а немската медия „ Билд “ оповестява за четвърто тяло на албанец, което остава затрупано.

Двама от починалите албанци и тежко потърпевшият са разпознати, а самоличността на другите две жертви към момента не е ясна, заяви представител на полицията в Хамбург пред немските медии.

Не се оповестява жители на коя страна са албанците.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР