Четирима маскирани и въоръжени мъже са нападнали известния наркобос Росен

...
Четирима маскирани и въоръжени мъже са нападнали известния наркобос Росен
Коментари Харесай

Екшън в София: Нападнаха Росен Стъкларя пред дома му

Четирима маскирани и въоръжени мъже са нападнали известния наркобос Росен Кръстев - Стъкларя пред дома му в столичния квартал "Суходол " към 22,30 ч. в петък, заяви Lupa.bg.
Росен Стъкларя е прочут с това, че постоянно се движи с многочислена защита. Един от телохранителите му е бил ранен с нож, а други двама са били пребити с железни тръби. Пострадалите бодигардове са били откарани в "Пирогов ".
Кръстев е съумял да избяга от нападателите и да се скрие в къщата. Предполага се, че той е подал сигнала за нападението на незабавния телефон 112.
Мястото на случая е отцепено от полицията и сега там гъмжи от проверяващи.
Росен Кръстев е апетитен от Министерство на вътрешните работи за един от авторитетните наркобосове в София. В предишното е работил за Бандата на чуковете, по-късно стана очевидец против тях. От години е независим състезател на наркопазара.
Росен Стъкларя стана прочут и с това, че по негов сигнал бяха задържани двама шефове в ГДБОП. През лятото на 2020 година от прокуратурата оповестиха, че посоченият като водач на една от най-големите групи за наркоразпространение у нас – Стъкларя, е индивидът, подал сигнал, че е изнудван от антимафиотите. В резултат на недоволството беше задържан комисар Цветан Панков - началник на отдел „ Наркотици “ в ГДБОП. При обиска бяха открити белязани пари, за които се твърди, че Стъкларя е дал като рушвет на Панков. Подчиненият на Панков - Кирил Ванков пък бе задържан при приемането на рушвет в гориста околност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР