Четирима мъже са нападнали и пребили 20-годишен младеж от Сандански,

...
Четирима мъже са нападнали и пребили 20-годишен младеж от Сандански,
Коментари Харесай

Четирима пребиха младеж в Равда след забележка за паркиране

Четирима мъже са нападнали и пребили 20-годишен юноша от Сандански, живеещ и работещ в Равда. Това настояват близки на потърпевшия, които са с него в УМБАЛ-Бургас, където той е настанен с голям брой отоци по главата, разтърсване на мозъка, охлузвания и хематоми, съобщи "Флагман ".
Според информацията случаят е станал сред 23 и 24 часа нощес, когато на ул. „ Русалка “ в Равда младежът помолил група от четирима мъже да реалокират лек автомобил BMW, тъй като бил паркиран върху частна благосъстоятелност.
В този миг четиримата, които очевидци разказват като "около 20-годишни, надрусани и пияни ", се разярили и заедно се нахвърлили върху момчето. Той опитал да се отбрани, само че не съумял.
Хулиганите ритали пострадалия в главата, корема, гърдите. Сцената се разиграла пред десетина очевидци, споделят още околните. Кратко по-късно, нападателите избягали с автомобила в незнайна посока. Полицията пристигнала на мястото на престъплението минути по-късно.
Според близки на потърпевшия Александър, нападателите са оповестени за търсене. От ОД на МВР-Бургас са удостоверили за случая.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР