Четирима кредитори на ЦСКА - София са входирали преди няколко

...
Четирима кредитори на ЦСКА - София са входирали преди няколко
Коментари Харесай

Кредитори с официална молба до ФИФА: Не давайте лиценз на ЦСКА - София

Четирима кредитори на ЦСКА - София са входирали преди няколко дни публична молба до ФИФА, посредством която се упорства да не се дава лиценз на алените за идващия сезон, научи Sportal.bg .

Искането е отправено от юристите на някогашните футболисти на банкрутиралия ЦСКА Сержиньо, Бернардо Тенгариня, Нилсон Антонио и на мениджъра Франсиско Морено.

Те са изтъкнали като претекст, че отборът от “Армията ” не им се е издължил по извоюваните каузи във ФИФА и КАС.

БФС също е осведомен със случая, защото кредиторите са изпратили копие на молбата и до тях.

Нашата медия към момента няма информация дали международната футболна централа ще удовлетвори настояването на четиримата, които имат да получават над 1,5 млн. лв. от ЦСКА - София.

Припомняме, че преди две седмици БФС, по разпореждане на ФИФА, наложи на алените възбрана за картотекиране на нови футболисти точно поради тези каузи.

Тя ще бъде вдигната, когато клубът се издължи на кредиторите или двете страни реализиран сделка за разсрочено заплащане. Към момента това не е сторено.

Въпреки неприятния проблем, на този стадий почитателите на алените не би трябвало да се тормозят кой знае какъв брой, защото в случай че клубът заплати на играчите и мениджъра до 31 март, то сигурно ще получи лиценз за идващия сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР