Четирима души, включително двама италианци, които са работили за разузнавателната

...
Четирима души, включително двама италианци, които са работили за разузнавателната
Коментари Харесай

Двама италиански разузнавачи са сред жертвите на потъването на лодка в Италия

Четирима души, в това число двама италианци, които са работили за разследващата работа,, откакто туристическа лодка се прекатурна при стихия в езерото Маджоре в Северна Италия, оповестиха локални управляващи, представени от " Ройтерс ".

Пенсионер, който преди е бил член на израелските сили за сигурност, и съветската брачна половинка на капитана на лодката също са починали при случая, оповестиха израелското външно министерство и локалните медии.

Дългата 16 метра лодка е превозвала 25 души, когато е била ударена от неочаквана, мощна стихия в неделя вечерта и е потънала покрай град Лизанца, в южния завършек на езеро.

Повечето от пасажерите и екипажа са съумели да избягат и са доплували до брега или са били изтеглени на безвредно място от други лодки.

Имената на мъртвите италианци са Клаудио Алонци, на 62 години, и Тициана Барноби, на 53. Висшият държавен чиновник, претрупан с надзора на тайните служби на Италия, Алфредо Мантовано, изрази съчувствието си към фамилиите на жертвите.

Според италиански медии те са отишли на езерото Маджоре, с цел да отпразнуват рождения ден на другар. Няма информация каква активност са правили в разузнаването.

Израелското външно министерство сподели, че работи с дипломати, с цел да върне вкъщи тялото на израелеца, чието име не се оповестява.

Руската жертва е разпозната като 50-годишната Аня Божкова. Тя е била брачна половинка на капитана и притежател на развлекателната лодка " Годурия ". Той оцеля при случая.

Потъването беше следващото от серията от произшествия, свързани с рискови метеорологични условия. Петнадесет души починаха по-рано този месец при, които засегнаха северния район Емилия- Романя.

Преди шест месеца 12 души починаха на южния остров Иския при свлачище, провокирано от пороен дъжд, а 11 души починаха предишния септември от неочаквани наводнения в централния район Марке.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР