Четирима души станаха жертва на стрелба в болница в източната

...
Четирима души станаха жертва на стрелба в болница в източната
Коментари Харесай

Четири жертви след стрелба в болница в Чикаго

Четирима души станаха жертва на пукотевица в болница в източната част на Чикаго, предадоха международните организации. По информация на CNN жертвите са полицейски чиновник, лекар и асистент-фармацевт. Стрелецът, който бил в интимни връзки с една от жертвите, също е мъртъв, като не е ясно дали е бил обезвреден от полицията, или се е самоубил, осведоми Дарик.

``
реклама

Според очевидци към 15.30 часа в понеделник въоръжен мъж е стрелял няколко пъти по жена на паркинг пред болничното заведение, съобщи Асошиейтед прес. Първоначално двамата са вървели дружно през паркинга, след това мъжът се обърнал и прострелял дамата. Неин другар се опитал да помогне. фотография ctv news След позвъняване на 911 се отзовал полицейски екип, по който нападателят стрелял, още преди чиновниците на реда на изоставен автомобила си.

Стрелецът избягал в болничното заведение, а служителите на реда го последвали. По време на престрелката с изключение на служител на реда бил ранен съдбовно и чиновник на болничното заведение. Отзовали се в допълнение полицейски екипи и чиновници на пожарната. Служителите на реда се погрижили пациентите да са в сигурност. С дейностите си служителите на реда, отзовали се на стрелбата са избавили доста животи, безапелационен е Еди Джонсън от полицията в Чикаго.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР