Четирима души са с обвинения от ромската махала в Стамболийски,

...
Четирима души са с обвинения от ромската махала в Стамболийски,
Коментари Харесай

Четирима от махалата в Стамболийски с обвинения за хвърляне на камъни по полицаи

Четирима души са с обвинявания от ромската махала в Стамболийски, откакто там бяха нападнати служители на реда и породи напрежение със събрала се навалица от 40-50 души.

С обвинявания са 35-годишен, поради който служителите на реда от Сигма влизат в махалата, двама мъже на 33 и 19 години, както и жена на 54 години. Те са бутали, дърпали, обиждали служителите на реда, както са хвърляли и камъни. Първоначално шестима бяха арестувани, само че двама от тях не са били упрекнати.

Ще бъде направена и инспекция за превишаване на пълномощията от страна на полицейските чиновници, каквито обвинявания бяха отправени по отношение на полицията. Заради това и следствието ще бъде поверено на следовател.

Отделно на това ще бъде направена цялостна инспекция, защото на адреса на моториста са регистрирани още над 1000 лица – адресът се намира в махалата на Стамболийски. Възникват въпроси и за законността на постройките там.

35-годишният е престъпно проявен. Има 7 присъди, като е лежал и в пандиза, прецизираха от прокуратурата, представени от Нова телевизия.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР