Четирима души са били задържани за кражби в област Стара

...
Четирима души са били задържани за кражби в област Стара
Коментари Харесай

Четирима задържани за кражби в Старозагорско

Четирима души са били арестувани за обири в област Стара Загора през миналото денонощие, оповестиха от ОДМВР в града. 

На 31.01.2023г., към 06:54ч., в РУ-Казанлък на тел.112 е получен сигнал, че за времето от 30.01.2023 година до 31.01.2023г., от магазин в гр. Николаево са откраднати 200 лева . Образувано е досъдебно произвеждане.

При различен случай са арестувани 34-годишен мъж и 35-годишна жена, поданици на гр. Казанлък. Криминалисти от РУ-Казанлък са открили кражба на към 3,5 пространствени куб. метра дърва за огрев от типа зимен дъб, които били на улицата пред парцел в с. Розово. Образувано е досъдебно произвеждане.

23-годишен казанлъчанин е арестуван за период до 24 часа за кражба на бензинова резачка и перфоратор от парцел в гр. Крън. Образувано е досъдебно произвеждане.

Досъдебно произвеждане е било стартирано във Второ РУ-Стара Загора след получен сигнал за незаконно лишен автомобил , който бил паркиран в Стара Загора. В резултат на подхванатите оперативно-издирвателни дейности на полицейските чиновници, колата е издирена на 31.01.2023г. в с. Богомилово. Като причинител на действието е открит 35-годишен старозагорец. Той е арестуван за период до 24 часа.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР