Четирикратният световен шампион във Формула 1 - Себастиан Фетел, приключи

...
Четирикратният световен шампион във Формула 1 - Себастиан Фетел, приключи
Коментари Харесай

Фетел: Имаме силата да вдъхновим хората с това, което правим, много неща ще ми липсват

Четирикратният международен първенец във Формула 1 - Себастиан Фетел, завърши своята кариера с 10-то място в Гран При на Абу Даби, макар че бе с ненапълно сбъркана тактика с едно прекъсване в бокса с извънредно дълъг първи стинт с гумите медиум.

На финала той бе изпреварен и от своя съотборник Ланс Строл, който потегли 14-ти и направи две прекъсвания в бокса. Въпреки това привидно незадоволително развиване на надпреварата германецът остана удовлетворен от обстоятелството, че завърша кариерата си с резултат в топ 10.

What a journey it has been
— Formula 1 (@F1)
„ Чувствам се отпаднал сега, само че единствено мога да повторя, че последните две години бяха разочароващи от към спортна позиция, само че доста положителен и значим за моя живот. Много неща се случиха, осъзнах доста неща. Мисля, че е огромна привилегия да сме в такава позиция, а тя носи и отговорности “.

„ Надявам се да съм предал малко от това на другите водачи, които да продължат положителната работа. Хубаво е да забележим, че ние имаме силата да вдъхновим хората с това, което вършим. Аз мисля, че има доста по-важни неща от това да се състезаваш в кръг “.

A hug for Lewis during Seb's pre-race guard of honour
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР