Четири ретроградни планети, предстои още три да влязат в ретроградно

...
Четири ретроградни планети, предстои още три да влязат в ретроградно
Коментари Харесай

Скритите послания на ретроградните планети: Вижте прогнозата на Алена

Четири ретроградни планети, следва още три да влязат в ретроградно придвижване. Прогноза за този интервал в предаването „ Тази събота “ даде астрологът Светлана Тилкова- Алена.

Според Китайския лунен календар следва годината на Черния воден заек

„ Венера е ретроградна от 23 юли до 4 септември. Меркурий се засича малко с нея като назадничав, той навлиза в своето ретроградно придвижване на 23 август и това ще продължи до 15 септември “, изясни астрологът.

По думите на Алена е притеснително за нас в България е, че регистрацията за локалните избори ще е тъкмо в назадничав Меркурий .

Датата 2 октомври 2022 година е най-неподходящата за избори за България, съгласно астролога

„ Венера със своята назадничавост до 4 септември ще помогне на всички, които търсят своята половинка и които кармично при предходни прераждания на са я срещнали. Новото, което Венера ще даде, носи единствено позитивни страсти “, разяснява още тя.

Астрологът поучава нова техника да се купува до 23 август и да се въздържаме от покупки до 15 септември, докато Меркурий е назадничав.

Следващите 12 месеца ще преминат по знака на Черния водния заек

„ Основно предписание е, че хороскопът е нашият справочник , само че ние сами творим ориста си. Дали ще използваме всичко написано в хороскопа, или не, решаваме ние “, акцентира Алена.

Гледайте повече във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР