Четири класирания за финал Б постигнаха българските представители на световното

...
Четири класирания за финал Б постигнаха българските представители на световното
Коментари Харесай

Четирима българи се класираха за финал Б на световното по кану-каяк за младежи

Четири класирания за край " Б " реализираха българските представители на международното състезание по кану-каяк за юноши и девойки до 18 години и младежи и девойки до 23 години, което се организира в Аурондзо, Италия.

Най-близо до класиране за край " А " бе Мартин Ненчев, който се състезава в дисциплината кану единично при юношите до 18 години. В полуфиналите на 1000 метра той приключи четвърти в серията си с време от 4:15.19 минути и остана единствено на 1.29 секунди от място в огромния край.

В едноместния каяк на 1000 метра при младежите до 23 години Преслав Георгиев също ще гребе във край " Б ", откакто се подреди шести в полуфинала си с време от 4:17.65 минути.

На двуместно кану на 1000 метра при юношите до 18 години Радостин Мицов и Валентин Иванов заеха шеста позиция в полуфиналите с 3:36.83 и също ще вземат участие за систематизиране на местата от седмо до 12-о.

В същата дисциплинираност, само че при младежите до 23 години Преслав Симеонов и Бранимир Христов заеха пето място в своята серия от полуфиналите с 3:26.48 минути, което не им стигна за класиране за край " А ".

Йоана Бъчварова, която трябваше да взе участие в полуфиналите на едноместен каяк при девойките до 18 години, не започва.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР