Често в ума ни идва страхотна идея, но ние някак

...
Често в ума ни идва страхотна идея, но ние някак
Коментари Харесай

50 способа да задействате позитивната психология и закона за привличането

Често в мозъка ни идва страхотна концепция, само че ние някак си не знаем от къде да стартираме, с цел да я въплътим в живата си тъкмо в този момент. Специализирах се в това да оказвам помощ на хората да трансфорат знанията в деяние. Самопомощта постоянно е повърхностна, в случай че не действаме в сходство с многообразието на ресурсите. За да помръднем от мъртвата точка, направих лист от 50 пункта, които можете да изпълнявате, с цел да задействате позитивната логика на психиката и закона за привличането.

Четейки този лист, отбележете няколко пункта от него, които можете да вършиме /изпълнявате/ задоволително регулярно. След няколко седмици или месеци работа с тях, изберете други. Считам, че е по-ефективно непрекъснато да се фокусирате на няколко пункта, в сравнение с да се пробвате да вършиме всичко едновременно.

Утвържденията, които ще прочетете, звучат прекомерно просто /обикновено/, само че всяко от тях е тествано в практиката по метод, който ще промени вашата ментална конфигурация и вашите резултати.

И по този начин – това е описът:

1. Напишете лист на това, което желаете.
2. Почувствайте своето желание с всяка фибра на вашето създание.
3. Задействайте някакъв обред за това, което не желаете да участва в живота ви – да вземем за пример запишете го на лист и го скъсайте на дребни парченца/
4. Правете нещо, което ОБИЧАТЕ да вършиме всеки ден – да вземем за пример да хапвате обичаното си ядене /разбира се в рационални количества/, дребна разходка, разходка на кучето, масаж – всичко, което пожелаете, в случай че то ви харесва.
5. Позволявайте си да сменяте своите стремежи – задайте си въпрос – не се ли е изменило това, което желаете, и в случай че е по този начин – просто го запишете.
6. Разказвайте на всички за своето желание – „ Аз фактически желая да напиша бестселър. ”
7. Опровергайте убежденията си. Ако смятате „ Хората ще ме отхвърлят ”, опровергайте го, задавайки си въпроса: ”От къде знам, че това в реалност е по този начин? Къде са доказателствата за това? Възможно ли е да е друго? ”
8. Занимавайте се с щедрост – когато / и единствено тогава/ фактически го желаете.
9. Посещавайте домове /къщи/, в които желаете да живеете /искате да притежавате/
10. Намерете си ментор – не е наложително да ви е прочут. Може да бъде историческа персона, мъдрец, художник, публицист, академик, артист – подобен, който въплъщава в себе си качеството, което желаете да притежавате /да изработите в себе си/
11. Намерете положителни черти в това, което ви основава неудобства.
12. Запишете сумата, която имате в банковата си сметка и я заменете с тази, която желаете да имате.
13. Заменете утвърждението, съдържащо „ Аз не мога… ” с утвърждението „ Аз мога да …(нещо, което можете да извършите тъкмо сега) ”
14. Всеки ден в продължение на 5 мин. визуализирайте себе си сякаш към този момент сте достигнали своята цел.
15. Напишете на лист всички качества, с които нормално сте привикнали да се описвате. Сменете тези, които не ви харесват, с такива, които са ви нужни /цените/.
16. Всеки ден едновременно – на глас или на разум – благодарете за всичко, за което можете да бъдете признателни.
17. Казвайте на хората какво цените в тях.
18. Давайте анонимни позитивни мнения за тези, чийто услуги сте харесали.
19. Огледайте се в огледалото и си направете позитивна характерност.
20. Намерете фотография на това, което желаете да имате и,гледайки я, си представете какво бихте чувствали, в случай че към този момент го притежавате.
21. Правете дарове, които знаете, че ще се харесат на получателя.
22. Оставете великодушен бакшиш в ресторанта, където обслужването ви е харесало.
23. Четете вицове, гледайте хумористични излъчвания и комедии.
24. Разкажете някому анекдот, поканете го да гледате дружно хумористични излъчвания или комедиен филм.
25. Позволете на мисълта си да се рее свободно в продължение на 10 мин. Когато сте в положително настроени /имате положителна настройка/ затворете очи и „ вижте ” къде ще ви заведе вашето въображение.
26. Научете нещо ново, което от дълго време желаете да научите /да рисувате, да свирите на флейта, да плетете кошници…/
27. Премерете ярка /фешън/ дреха, дизайнерска направа. Снимайте се с нея, с цел да може по-късно да я гледате.
28. Направете нещо, което ви се е коствало, че не можете да извършите.
29. Огледайте се в близост и намерете нещо красиво.
30. Съставете лист на 10 от вашите страхове, номерирайте го, започвайки от най-простия към най-сложния. Започнете да работите с първия.
31. Намерете си домакински любим.
32. Станете доброволец в подслон за животни и си играйте с животните.
33. Започнете да си водите дневник на благодарностите – пишете всичко, за което можете да сте признателни през този ден.
34. Молете за всичко, което желаете. Дали сте в магазана, в ресторанта или на разходка с другари – не се тормозете да помолите за това, което желаете.
35. Благодарете на тези, които са ви оказали помощ, по този начин, че да им се хареса.
36. Направете нещо екстравагантно. Позволете на вътрешния ви глас да ви нашепва „ Не можеш да си го позволиш ”, само че все пак, го направете.
37. Направете лист с аргументите за какво е добре да се живее.
38. Изпратете някому картичка.
39. Направете лист на всичко, в което успяхте през днешния ден. Това може да бъде даже нещо напълно нищожно, като да вземем за пример „ Изпрах си бельото ”. Напишете най-малко 10 пункта.
40. Подарете някому най-драгоценния за вас подарък. Ако сте доста заети – подарете му времето си; в случай че имате задължения – подарете му пари; в случай че сте преуморени – дайте някому опция да отдъхне.
41. Помислете за обстановка, в която желаете да сте безукорен. Това може да бъде изговаряне тост на женитба, диалог с шефа, игра на голф. Затворете очи и я прожектирайте в своето въображение.
42. Вдигнете настроението си благодарение на загрявка или обичания тип двигателна интензивност и се занимавайте най-малко 30 мин.
43. Оптимистично помислете за това, по какъв начин отлично ще се развие в бъдещето избрана обстановка.
44. Чуйте обичаната си ария.
45. Подарете на себе си нещо, което ви се коства, че не заслужавата.
46. Кажете някому че го(я) обичате.
47. Предложете на другар да разноските кучето му.
48. Съберете със съидейници пари за някаква благотворителна организация (например за битка с рака)
49. Напишете вашата „ Резолюция на Новия ден ” – всеки ден я запълвайте с това, което желаете да привлечете в живата си. Можете, също по този начин, да измислите „ Резолюция на Новата година ” във всеки ден от годината.
50. Поздравете себе си за потреблението на тези подсказки.

Надявам се, че получихте няколко положителни хрумвания и ентусиазъм от този лист.
В момента, в който започнете регулярно да ги прилагате, вие ще забележите промените и вашата мотивация да работите с тях ще нарасне.
НАСЛАЖДАВАЙТЕ съдебна експертиза!

http://suxxessology.com/
Д-р Ларина Кейз /Larina Kase

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР