Често се опитваме да избягваме плодовете по време на диетата

...
Често се опитваме да избягваме плодовете по време на диетата
Коментари Харесай

По кое време да ядем плодове, за да отслабнем

Често се опитваме да заобикаляме плодовете по време на диетата си, защото те са с високо наличие на захар. Нежелателно е обаче елиминирането на плодовете напълно от ежедневната ви диета. Плодовете са богати на витамини и минерали, които укрепват имунната система, а също по този начин повдигат настроението.

При намаляване би трябвало да ядат плодове единствено през първата половина на деня, към 2 часа преди главното хранене. Можете умерено да ги добавите към закуската си - да вземем за пример, направете зърнени храни, овесени палачинки, натурални кисели млека с добавка на пресни ябълки, праскови, манго. Плодовете имат способността да насищат съвършено тялото.

Вечер е целесъобразно да се заобикалят всевъзможни плодове, защото им лишава доста време, с цел да бъдат усвоени от тялото, а това може да докара до ненадейно наддаване на тегло, отоци и нарушавания на съня.

Много е значимо да изберете верния плод, тъй като доста производители постоянно ги третират с бифенил, което им разрешава да поддържат прелъстителен външен тип за дълго време и да не се утежняват.

Също по този начин някои прибавят пестициди, хербициди, нитрати - рискови химикали, които вредят на тялото ни. Дайте желание на сезонните плодове и прочетете подробна информация за производителя.

Киви

 Отслабване с киви

Кивито е съвършеният вид за диети. Първо, съдържа минималното количество калории, единствено 61 ккал на 100 грама плод. Също по този начин е богат на витамини С и Е - естествени антиоксиданти, които съвършено почистват тялото от отрови и отрови. Кивито съдържа и необичаен ензим - актинидин, който има подтикващ резултат върху храносмилателната система.

Нар

Полезните микроелементи, съдържащи се в нара, форсират метаболизма, а също по този начин усъвършенстват процеса на изгаряне на мазнините. Нарът съдържа огромни количества витамин С, минерали, аминокиселини и храносмилателни фибри. Семената от нар могат да се употребяват настрана от други храни или да се прибавят към разнообразни салати и здравословни десерти. Алтернатива на пълнозърнестите храни е прясно изцеден сок от нар.

Ананас

 Отслабване с ананас

Този апетитен летен плод съдържа доста витамин В1, който е виновен за въглехидратния метаболизъм и по този метод ни оказва помощ да се отървем от непотребните килограми. Калоричното наличие на ананас е единствено 50 ккал на 100 грама плод! Освен това на практика не съдържа мазнини. Между другото, ананасът съдържа вещество, наречено бромелаин, което оказва помощ в битката с целулита. А ананасът също е в положение да удължи младостта - съдържа киселини, които подтикват производството на колаген, който е виновен за младостта на кожата.

Грейпфрут

Този цитрус съдържа доста ензими, които способстват за дейно намаляване. Много е значимо, в случай че имате проблеми със стомашно-чревния тракт, да не консумирате грейпфрут на гладно, защото той съдържа киселини. Ако всичко е наред с вас, от време на време можете на гладно и да ядете половината от този цитрус преди всяко хранене - по този метод това ще помогне за по-добро и по-бързо мелене на храната и битка с непотребните мазнини.

Банан

 Отслабване с банани

Не на вятъра бананите се назовават съвършената фитнес закуска, тъй като те са доста по-здравословни и по-естествени от разнообразни енергийни питейни заведения и в това време не са толкоз калорични. Бананът (100 грама) съдържа единствено 100 калории и макар че съдържа задоволително въглехидрати (около 25 грама), бананите по никакъв метод не способстват за увеличение на тежестта. Учените също потвърдиха, че бананът е в положение да се бори с мускулните конвулсии, да възстановява кръвното налягане и да понижи киселинността в организма.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР