Често пъти не забелязваме знаците, които тялото ни дава и

...
Често пъти не забелязваме знаците, които тялото ни дава и
Коментари Харесай

7 знака, които показват, че има проблем с тялото ви

Често пъти не виждаме знаците, които тялото ни дава и ги одобряваме за естествени. Днес ще ви подскажем за кои 10 знака е хубаво да се замислите и по какъв начин тялото ви подсказва, че може би имате проблем. Винаги, когато усетите нещо нетипично, консултирайте се с доктор, с цел да сте спокойни, че всичко е наред или в случай че има нещо – да го лекувате в точния момент.
1. Сънливост
 7 ранни признака, които демонстрират, че си бременна 7 ранни признака, които демонстрират, че си бременна
Очакването на втората чертичка на теста за бременност от време на време може да е доста изнервящ интервал, изключително когато си нетърпелива. Днес ще...
Когато спите повече от 8-9 часа и още веднъж се чувствате изтощени, може да има доста причина за това. Нуждата за сън по време на деня и неналичието на сила могат да са признаци за това, че имате невисок хемоглобин. Хубаво е да си вършиме профилактични кръвни проучвания най-малко един път годишно, с цел да следите всички значими индикатори.
2. Болки във врата
Много хора имат болки във врата, само че въобще не знаят от какво се появяват те и ги неглижират. Ако постоянно имате болки във врата, може да се окаже, че неправилната ви стойка е главната причина за това. Ако измененията стойката си ще усетите облекчение още в идващите няколко дни.
3. Изтръпване или мравучкане по крайници
Ако от време на време, до момента в който сте в седнало състояние, усещате мравучкане или изтръпване по дължината на крайници, може да се окаже, че страдате от дископатия. Понякога болките в кръста идват по-късно, а преди тях – леко прищипаните нерви от неправилното разположение на прешлените може да провокира неприятното изтръпване.
 Учени откриха нов признак на ковид Учени откриха нов признак на ковид
Група испански учени откриха нов признак за съществуването на ковид, оповестява списание “JAMA Dermatology ”, представено от БГН...
4. Раздразнителност и гневни прояви
Ако попринцип сте спокоен човек, само че в последно време постоянно ви се случва да сте раздразнителни, неспокойни или напряко да избухвате от най-малкото нещо, може да имате проблеми с хормоните. Те могат да трансформират настроението ни по удивителен метод и да ни въздействат без даже да подозираме.
5. Силна жадност
Пиенето на вода е доста потребно, само че в случай че усещате неутолима жадност, колкото и вода да изпиете, поспрете и се замислете. Силната жадност може да е симптом за диабет, а въпреки това може и да значи нещо хубаво – бременност. Това е един от най-ранните признаци след забременяване.
6. Подут корем
 7 деликатни женски въпроса, които те е позор да зададеш 7 деликатни женски въпроса, които те е позор да зададеш
Днес ще ви дадем отговорите на някои от най-често задаваните въпроси, свързани с женското тяло, които обаче постоянно остават без отговор,...
Много хора одобряват подуването на стомаха за нещо обикновено. Смятат, че се дължи на по-голямо признато количество храна или неприятно храносмилане. Истината е, че не е обикновено да имате издут корем, изключително в случай че се случва постоянно. Това може да е знак, че чревния ви баланс е нарушен и имате потребност от пробиотици, с цел да върнете салдото и да увеличите потребните бактерии в стомашно-чревния тракт.
7. Кашлица, която не отшумява
Ако кашляте постоянно и кашлицата ви съвсем наподобява на хронична – такава, която не идва надълбоко от белите дробове, а се усеща по-повърхностна, може да е знак за нещо, на което би трябвало да обърнете внимание. Проблемите с увеличена щитовидна жлеза може да са една от аргументите за тази кашлица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР