Често описвана като най-добрата актриса от своето поколение“, Мерил Стрийп

...
Често описвана като най-добрата актриса от своето поколение“, Мерил Стрийп
Коментари Харесай

Ако имате мозък, длъжни сте да го използвате - МЕРИЛ СТРИЙП

Често описвана като „ най-хубавата актриса от своето потомство “, Мерил Стрийп е изключително известна със своята еластичност и акценти.

С рекордните 21 номинации за премиите „ Оскар “, тя има извоювани три статуетки. Наред с други оценки, тя е получила 31 номинации за „ Златен глобус “, печелейки осем.

Окачествявана е като една от малко способните актриси, които могат еднообразно добре да ни разплачат и разсмеят.

Мерил има репутацията на перфекционист, който дава всичко от себе си за функциите си. Взима уроци по цигулка – 6 часа на ден, в продължение на 8 седмици, за ролята -в „ Музиката на сърцето “.

Преди да стартират фотосите на „ Изборът на Софи “, Мерил прекарва седмици в проучване на полски език по няколко часа всеки ден.

Продуцентите са шокирани, че тя освен приказва свободно полски по време на фотосите, само че и може да приказва полски с немски акцент.

Никога няма да им разреша да отстранен бръчките на челото ми, тъй като са резултат от учудването ми от хубостта на живота, или тези на устата ми, тъй като това демонстрира какъв брой доста съм се смяла и какъв брой доста съм целувала, даже черните петна под очите ми, тъй като зад тях укривам спомените за моята горест и рев. Те са част от мен и обичам хубостта им…

Младите дами не би трябвало да се тормозят толкоз доста за тежестта си. Момичетата прекарват прекалено много време в терзания около това. Има доста по-важни неща за мислене. На младите мъже, а също и дами, ще кажа, че това, което ви прави разнообразни и странни, е вашата мощ. Всеки желае да наподобява като изваден от шаблон, само че в действителност хората, които наподобяват друго, биват забелязвани. Преди мразех носа си. Вече не. Сега го одобрявам подобен, какъвто е.

Моят съвет: не губете време да се тревожите за кожата или тежестта си. Развивайте качествата си, това, което ви е обещано на тази земя. Ако имате мозък, сте длъжни да го употребявате.

Да слушаш – това е всичко. Да слушаш – това е цялата загадка. Преди и по време на работа, с децата си, със брачна половинка си, с майка си, с татко си… Това е всичко, тъй като по този начин можеш да научиш всичко!

Любопитна съм към други хора. Това е същността на моята актьорска игра. Интересува ме какво би било да си ти.

Всичко, което ни прави щастливи, е доста просто: любовта, ceксът, храната. Всичко останало – властта, въздействието, силата – всички тези неща могат да вземат превес над това, което в действителност си коства в живота. Но до момента в който имаме какво да ядем и покрив над главата си, до момента в който виталните ни потребности са задоволени, това, което ни прави най-щастливи, е доста просто.

Мисля, че би трябвало да намериш личния си път. Собствените си правила. Всеки има лично схващане за себе си и на него би трябвало да разчита. В последна сметка, значимото е това, което наподобява вярно за теб. Не това, което майка ви е споделила. Не това, което една актриса ви споделя. Не това, което някой си ни е споделил, в случай че не е това малко умерено гласче вътре в нас.

Уверена съм, че устрема към съвършенство е това, което отличава положителният живот от сполучливия.

Интегрирайте това, в което вярвате във всичко, което вършиме. Никога не забравяйте сърцето си на път за работа и постоянно изисквайте най-хубавото освен от себе си, а и от другите.

Всеки елементарен избор ще има своите последици.

Не ми харесва, щом чуя: „ Изиграла си толкоз доста мощни дами “. Обикновено ги запитвам дали споделят същото и на мъжете.

Вярвам в силата на смеха. И мисля, че елементарно можете да обезоръжите хората, в случай че ви се отдаде опция да ги разсмеете.

Оставям дейностите и житейските ми решения да сочат сами за това какъв човек съм. Съдете ме по дейностите, а не по думите ми.

Истинската независимост е разбирането, че имаш избор да решиш кое да има власт над теб и кое да допуснеш в себе си.

Трябва да приемете остаряването. Животът е драгоценен и когато сте изгубили доста хора, тогава осъзнавате, че всеки ден е подарък.

Винаги си припомням думите на Катрин Деньов: „ На избрана възраст дамата би трябвало да избира – или лицето, или фигурата “. Избрах лицето. А останалото… Седя върху останалата част.

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ  в  Телеграм :

Вижте още: МЕРИЛ СТРИЙП: Преувеличенията ме отегчават

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР