Често обръщаме внимание на известните дами и техния безупречен стил.

...
Често обръщаме внимание на известните дами и техния безупречен стил.
Коментари Харесай

Талантливите мъже, от които може да се учим на стил

Често обръщаме внимание на известните дами и техния безукорен жанр. Доста от звездите постоянно се доверяват на едни от най-хубавите стилисти в света, с цел да се грижат съвсем непрекъснато за дрешника им, когато отиват на едно или друго светско събитие.

Е, в последните месеци няма съвсем никакви събития, за които да пишем, а звездите да покажат новите си облекла и фешън трендове. Днес взехме решение да обърнем взор към едни от най-стилните известни мъже, заниващи се с кино. Актьорската специалност за тях, е като втора кожа, а облеклата са единствено детайл от цялостното им лъчение.

Освен специалността, тези мъже ги свързва и друго - безукорен усет за облекла. Всеки от тях се отличава с нещо забавно.

Започваме с нашумялата напоследък звезда Микеле Мороне. Италианецът се прочу в границите на една нощ, с помощта на ролята си на Масимо Торичели в еротиката " 365 дни ".

Виж още:

Филмът бе харесан от милиони хора, само че също и много подложен на критика. Не това обаче е обект на нашето внимание тук. Мороне е добър образец за съвременен и добре поддържан мъж, без да прекалява ненужно. Неговият жанр, е като типичен образец за италианска мода. Леки копринени или ленени ризи, панталони с висока талия. Съвсем скоро той стана фешън лице и на огромна фешън къща.

Продължаваме с Брад Пит. Каквото и да напишем тук, ще е малко.

Не визията обаче е значима за холивудската звезда, а филмовите функции, които приема. Брад е потвърдил през годините, че е занаятчия на превъплъщенията.

През годините той много се промени, само че в наши дни той залага на по-класическата визия, постоянно може да бъде забелязан с очила на разнообразни събития, които служат като добър аксесоар, освен с цел да пазят очите му от светкавиците на фотоапаратите.

Виж още:

Том Харди е различен фамозен артист, който обича да експриментира с визията си.

В един миг е с брада, а в различен - безпрепятствено избръснат. Дълго време може да бъде забелязван с съвременна прическа, а по-късно да се избърсне нула номер, евентуално поради нова роля, само че едон е несъмнено, Том е несъмнено мъж, който обича да се трансформира визуялно и подъдржа интереса на почитателите си.

Изображение: Getty Images/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР