Често може да се види как изглеждат различно връстниците, които

...
Често може да се види как изглеждат различно връстниците, които
Коментари Харесай

3 женски зодии, които стават още по-красиви с възрастта!

Често може да се види по какъв начин наподобяват друго връстниците, които са минали през избрана възрастова граница. Някой в преклонна възраст наподобява повече като момиче, а някой след 30 стартира да наподобява все по-лошо и по-лошо. Защо по този начин се получава? Астролозите са склонни да имат вяра, че всичко е въпрос на зодията.

Според тях има три женски зодии, на които звездите оказват помощ да не остаряват.

1. Близнаци 

Тези невероятни дами елементарно поддържат връзка на всяка възраст. Едва откакто преодолеят 30-годишна възраст, те стават по-женствени, изчезва несигурността. Годините не им постановат отрицателни отпечатъци, тъй че колкото по-възрастни стават, толкоз по-висока е степента им на грациозност, сексапил и достойнство. Общуването с тях постоянно е забавно. Близнаците се държат като същински аристократи и притеглят възхитени погледи.

2. Рак

Това е доста изискана зодия, която е море от женски сексапил и прелест, срамежливостта в характера пречи на дамите от тази зодия да бъдат същински кралици. Тази линия на практика не се преодолява от тях, когато са млади. Претоварването изчезва и те получават голямо самочувствие.

Раците са необикновено събитие на същински подем на хубостта, привлекателността. Техният сексапил доближава своя връх едвам на междинна възраст, когато стават и по-съвършени. Често точно раците са тези, които очароват по-млади мъже и се омъжват за тях.

3. Дева

През младите си години девата не се приема прекалено много, както и външния си тип, тя постоянно желае да наподобява по-добре, в сравнение с я е надарила природата. Възрастта и осъзнаването на личната си хубост й дава съзнание, след което девата се счита за хубавица. Тя се разграничава с необикновено възприятие за жанр, аристократичност и статут. Възрастта й придава единствено сексапил, без да крие достолепията й.

Ако не принадлежите на нито една от тези три зодии, не се разстройвайте!

Астролозите могат да дефинират единствено общата посока, само че по какъв начин да изглеждате и да се чувствате на всяка възраст – изборът е ваш.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР