Честно казано, не бих се чувствал много комфортно като министър

...
Честно казано, не бих се чувствал много комфортно като министър
Коментари Харесай

Министърът на спорта не би се чувствал комфортно в кабинета на ГЕРБ от март


Честно казано, не бих се чувствал доста удобно като министър в кабинета на ГЕРБ след ротацията на министър председателите през март. " Това разяснява пред Българска национална телевизия министърът на спорта Димитър Илиев, допълвайки, че, както се знае от  от среднощно онлайн съвещание на ръководс, вото на " Продължаваме промяната " през май предходната година, той няма доверие в ГЕРБ.

По думите му, когато ГЕРБ беше основана (през 2006 г.), той е дал своя вот за партията на Бойко Борисов (през юли 2009 година беше първото ѝ явяване на парламентарни избори), само че след това тя не е оправдала неговото доверие. Неговият прочит на поисканата му нееднократно оставка от Борисов е, че това са изказвания на политически водач, който се пробва да се харесва на своите гласоподаватели.

" Това, което аз знам, е, че ще има ротация, ще се разменят министър председателите - Николай Денков ще стане вицепремиер, Мария Габриел ще стане министър председател, оттова нататък не мога да разясня, всяко друго нещо би било нечиста сделка ", разяснява Илиев по отношение на идната ротация.

Според него завъртането на имена на министри в общественото пространство също е нечиста сделка, като в отговор на въпрос по каква причина се пуска тази нечиста сделка, означи, че това се прави, тъй като е " тематика, която е забавна ".

Увери, че към този момент не обмисля да си подава оставката преди ротацията. Смята, че за седемте месеца под неговото управление Министерството на младежта и спорта е свършило безусловно всичко по управническата стратегия като се изключи една-единствена точка за научноизследователски център, което е планувано да стане през юни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР