Честит празник на всички българи, където и да се намират

...
Честит празник на всички българи, където и да се намират
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Честито на всички българи! Конституцията ни стана на 140 години

Честит празник на всички българи, където и да се намират по света. Това сподели пред камерата на Българска национална телевизия ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева във връзка 140 години от приемането на Търновската конституция и тържественото съвещание на Народното събрание, което ще се организира във Велико Търново.

" Търновската конституция е най-прогресивният закон за времето. Темелите на Търновската конституция са настоящи и през днешния ден, само че най-актуален е свободата. Няма нищо по-ценно от свободата. Основаната цел на всеки един депутат е да усъвършенства живота на българските жители. Това е повода да подхождаме деликатно и да преглеждаме всеки един проблем на хората. Трябва да вършим закони, които да работят за хората. Трябва да бъдем мъдри, би трябвало да бъдем обединени и да работим за общата национална идея. Демокрацията дава право на всеки на мнение. Ние се опитваме да вземем верните решения в Народното събрание, само че не постоянно съумяваме. Важното е, че в действителност даваме всичко от себе си и работим за богатството на жителите ", разкри ръководителят на Народно събрание.

" Започнахме тържествените празнувания от 5 февруари и задачата ни беше в тях да вземат участие оптимален брой хора, като мисля, че се справихме. Запознаването на хората с работата на институциите е ключът към издигане на престижа на институцията. Много се веселя, че през днешния ден в тържественото съвещание ще вземат участие всички парламентарни групи ", разгласи Караянчева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР