Честит 8 март със закъснение. Пожелавам ви да имате истински

...
Честит 8 март със закъснение. Пожелавам ви да имате истински
Коментари Харесай

Мегз към младите жени: Седнете си на дупетата и работете, за да не ви заливат с отврат за 1 часовник

" Честит 8 март със забавяне. Пожелавам ви да имате същински живот, а не да бъдете измислени картинки от Инстаграм “. Това написа дизайнерката Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, в персоналния си профил във Facebook. До тук нищо необичайно, само че със идващите редове, които показа, тя попиля куп известни миски, плеймейтки и други дами от родния елит.   Публикуваме думите й без редакторска интервенция:

" Видях толкоз доста предостатъчно развети букети и дарове, че съвсем се отвратих. Снимат, с цел да гледате. Екскурзии, бляскав живот, който да ви кара да завиждате. Някой пък си снимат скъпите часовници и написали: “Новият ми ". Да загатнат, че имат още доста.  Но доста от тези неща са супер подправени. Те ви демонстрират бляскав метод на живот, който е единствено по фотосите. Подарили й ролекс и 12334555666 рози. А горката е на антидепресантите или получава паник офанзиви или се дрогира.

Е като сте толкоз щастливи с тези часовници знак на това какъв брой сте се издигнали в йерархията на “най-исканите " за какво ви трябват лекарства, които да успокояват пристъпите ви? Направо не разрешавам на всички млади девойки да гледат сходни фотоси и профили и да си мислят, че това е методът да си благополучен и да имаш всичко, което поискаш. Това е голяма заблуда. Животът въобще не е подобен. Такъв живот желаят да ви покажат, че живеят. И такива желаят да ги виждате. Всъщност са девойки, плащащи с телата си за имидж в фотоси. Нямат обич, мъж, сигурните приходи, за които ви загатват в фотосите. Абе те въобще нямат нищо несъмнено. Затова телата им се тресат в суматохи.

Седнете си на дупетата и учете и работете, с цел да не ви се постанова на следващия ден да се дрогирате, с цел да изтърпите да ви заливат с отврат за 1 часовник. 1 часовник, представяте ли си?! Какъвто ще да е. Единственият метод да имате всичко, което поискате на секундата е да работите. Така ще си постигате сами и ще сте свободни да бъдете каквото си поискате и с който си поискате. Изобщо не ги гледайте тея шарлатанки, които ви демонстрират, че пътуват, а в действителност са на поръчка. Или са събрали някой лев от поръчка и обикалят за нови КлЕенти.  На 8ми март ви поисквам да бъдете постигащи, свободни и чудати същински, не измислена картинка от инстаграм “.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР