Червената легенда Димитър Марашлиев – Марата (1947 г. –2018 г.)

...
Червената легенда Димитър Марашлиев – Марата (1947 г. –2018 г.)
Коментари Харесай

Палавница! Омъжената Невяна Митева любила Димитър Марашлиев – Марата, двамата се гушкали в офиса му, а отпред пазел новобранец

Червената легенда Димитър Марашлиев – Марата (1947 година –2018 г.) любил майорката от Военновъздушни сили Невяна Митева, която през днешния ден е претендент за вицепрезидент, написа Narod.bg.
Тогавашният ѝ брачен партньор – предприемачът Красимир Стоянов Арнаудов, я гони до дупка, само че аферата приключва с бракоразвод, пишат медиите през далечната 2001 година
По време на любовните екшъни лявото крило на ЦСКА и националния отбор Марата е треньор на детско-юношеската школа на „ червените” и е „ само” 23 години по-голям от любовницата си.
Полковник Невяна Михайлова Митева-Матеева, родена на 2 май 1970 година в Добрич, претендент за вицепрезидент на изборите на 14.11.2021 година, настояща брачна половинка на генерал-майор Явор Матеев, пълководец на Специалните сили.
Във Военновъздушни сили тогава я назовават „ военачалник Невянка”, назначена за „ Главен психолог “ на авиацията.
Засуканата кокона тогава е единствено на 25, приключила ВИФ „ Георги Димитров” и става треньорка в ЦСКА. За злощастие е уволнена от за несправяне с работата. Според брачна половинка си е аморална, душевен неустойчива и податлива към разточителен живот.
Съпругът ѝ Красимир Арнаудов също е кадър на ВИФ. След демокрацията стартира бизнес, по-късна става шеф на „ Макс” ООД, която ръководи четири пункта за химическо почистване.
През август 1991 година Невяна Митева като състезател на ЦСКА купува апартамент в софийския кв. „ Дружба” – двустае, тухлен, с гараж. На идната година подписва брак с Красимир Арнаудов, няколко месеца по-късно се ражда синът им.
Съпругът е на седмото небе, прави първокласен ремонт и всичко е като без спънки. След отпуска по майчинство Невяна се връща на работа в Централната армейска спортна школа, само че столът ѝ се клати, по тази причина Красимир дава два рушвета по $4000, с цел да ѝ избави работата. Въпреки всичко след време е натирена с претекст несъблюдение на професионалните отговорности.
В този миг и бизнесът на Красимир стартира да потъва, а отсам страда и фамилният стандарт.
В съседство с плувния басейн на ЦСКА, където е Митева, е футболният терен, където упражняват „ червените” – сборище на богати ветерани с доста пари и малко проблеми, които не бягат от любовни случки.
Тук хубавицата се засича с именития нападател Димитър Марашлиев – Марата. В началото той има благородни претекстове – да откри работа на плувкинята. Постепенно, обаче, нещата излизат от надзор и двамата ставата любовници.
Плъзват клюки и брачният партньор Красимир взема решение да приказва с Марата – отива пред кабинета му, където новобранец препречва пътя му с думите: „ Тихо, че шефът чука гаджето си”.
Аферата свършва своето – на 15 май 2000 година Митева е назначена в отделение 26 790 на Военновъздушни сили с чин капитан. Длъжността ѝ е старши помощник-началник в поделение „ Възпитателна работа, информация и връзки с обществеността”. Зачислен ѝ е револвер „ Макаров”. Началник на поделението е Димитър Георгиев.
Резилът е огромен, Невяна подава молба за бракоразвод, оставя сина си при родителите в Добрич и изхвърля мъжа си от жилището, като не му разрешава даже да си вземе движимостите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР