Червена врата Боядисайте вратата си в червен или оранжев цвят,

...
Червена врата Боядисайте вратата си в червен или оранжев цвят,
Коментари Харесай

Това са нещата, които привличат много късмет

Червена врата

Боядисайте вратата си в червен или оранжев цвят, тъй като по този начин ще носи доста шанс, като това е най-хубаво, в случай че тя е с южно ревю. Ако да вземем за пример е със северно, то дано цветовете й да бъдат черно или синьо, в случай че е западно – сива или бяла, а в случай че е източно – кафява или зелена.



Мека мебел и тъкани

Всичко меко в къщата, способства за уюта й, за това колкото повече меки килими, одеала и възглавници, толкоз по-добре. 

Слонове
Това са скритите неща в дома ви, които ви вредят доста без да разбирате
Цветове Не е загадка, че цветовете постоянно са влияели на психическото положение и до момента в който някои нюанси могат да покачат настроението, различен...
Прочети повече
Те са знак на шанса и са изпълнени с мъдрост и честност. Най-подходящи са фигурките на слонове, поставени с тил към входната врата.

Свежи цветя

Живите цветя носят доста благополучие, съгласно Фън Шуй и притеглят доста шанс. Само би трябвало да избягвате тези с бодли и шипове.

Тамян

Тамянът е знак на прогонването на негативната сила и неприятните сили в дома, а и самият мирис е много прелестен. Запален в дома, той обгръща с позитивна сила.
Нещата в дома ви, които постоянно се виждат от хората, които идват на посетители
Закачалката в коридора Тя елементарно може да бъде запълнена от якета, чанти и всевъзможни други движимости, което прави антрето да наподобява претрупа...
Прочети повече
Плодове

Колкото повече плодове имате в дома, толкоз повече здраве ще ви заобикаля, като те освен са потребни за ядене, само че и подредени из целия дом по масите, барчето, даже и рафтовете на прозорците в кухнята. 



Калинка

Калинките са известни с това, че носят шанс и когато ви кацне калинка не я убивайте, а я оставете да отлети сама от вас. Според някои хора даже се е считало, че тя е медиатор сред Бог и хората, а съгласно друго вярване в случай че си пожелаете нещо, до момента в който държите калинка и по-късно тя литне - всичко ще ви се сбъдне. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР