Черноморският комплекс "Албена" участва в 27-ата международна туристическа борса в

...
Черноморският комплекс "Албена" участва в 27-ата международна туристическа борса в
Коментари Харесай

Рекламират Албена като място за рехабилитация след COVID-19

Черноморският комплекс "Албена " взе участие в 27-ата интернационална туристическа борса в Москва с акцент в представянето върху профилираната стратегия за рехабилитация след преболедуване от Covid-19, оповестяват от пресцентъра на курорта.

Въпреки сложната обстановка с напредването по света, ревюто е онлайн с присъединяване на представители на туристическата промишленост от Турция, Гърция, Черна гора, Малдивите, Кения, Мадагаскар, Малайзия и още доста страни.

И като СПА дестинация "Албена " показва пред задграничните туристи профилираната стратегия за рехабилитация след прекарана коронавирусна зараза, която е основана на удобния морски климат - въздух, богат на озон и йод, оптимална мокрота и ултравиолетова радиация със мощна биологична интензивност. В програмата са включени процедури с естествени естествени артикули, измежду които хипотермална минерална вода от личен сондажен извор и мощно минерализирана термална тиня, показват от пресцентъра на ваканционното населено място.

На туристическата борса в съветската столица "Албена " показва и друга оригиналност - стратегия за приобщаване на летовниците към многото безвъзмездни спортни интензивности на територията на целия курорт при съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Като Европейски курорт на спорта "Албена " притегля на ревюто и със профилираните детски школи по плуване, футбол и плажен волейбол, означават от пресцентъра на черноморския комплекс.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР