Черноморец 1919 представи днес цели пет нови попълнения. Иван Стоянов,

...
Черноморец 1919 представи днес цели пет нови попълнения. Иван Стоянов,
Коментари Харесай

Черноморец с цели пет трансфера за ден

Черноморец 1919 показа през днешния ден цели пет нови попълнения. Иван Стоянов, Даниел Стаматов, Станислав Дрянов, Христо Лемперов и Васил Калоянов бяха картотекирани за игра в Трета лига.

Освен тях, в тима са вратарят Петко Пацов, който идва от Несебър, както и нападателят Радостин Неделчев, играл през есента в Странджа (Средец). Отделно от тях има и още двама бранители, които са на проби.
 Снимка 274517
" Това са хората, на които ще разчитаме напролет, с цел да бъдат изпълнени задачите на клуба. Уверени сме, че това са верните футболисти, като имаме поради техните качества, опит и професионализъм. Можем да им пожелаем Добре пристигнали в синьото футболно семейство на Бургас и дружно да изживеем доста позитивни страсти в юбилейната година за Черноморец ", съобщи треньорът на отбора Радостин Кишишев.

В момента всички играчи в Черноморец упражняват, а единствен с травма е Радостин Неделчев, който получи сериозна контузия в глезена по време на контролата с Миньор (Раднево).

Утре е идната инспекция на Черноморец. Съперник на " акулите " е елитният сръбски тим Мачва, заемащ 10-о място в локалната Суперлига. Срещата е от 14:00 часа и ще се играе на централния терен на стадион Черноморец.
 Черноморец осъди ЦСКА поради Стойчо Атанасов
Черноморец осъди ЦСКА поради Стойчо Атанасов

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР