Черно море записа победа срещу Ботев (Пловдив) в мача между

...
Черно море записа победа срещу Ботев (Пловдив) в мача между
Коментари Харесай

Черно море продължава безгрешната си серия след победа над Ботев

Черно море записа победа против Ботев (Пловдив) в мача сред двата отбора от 11-ия кръг на efbet Лига. „ Моряците “ се постановиха с 1:0 на стадион „ Тича “ с гол на Атанас Илиев, който се разписа в 19-ата минута.

Така Черно море остава непобеден и след 11-ия кръг, като досега варненци заемат втора позиция в класирането с актив от 27 точки, с една по-малко от водача Локо Пд, които на следващия ден гостуват на Лудогорец в Разград.

Черно море стартира мощно дуела и още в първата минута „ моряците “ можеха да открият резултата. Варненци лишиха топката в половината на гостите, тя доближи до Александър Василев, който с удар от отдалеченост нацели напречната греда. В 8-ата минута Атанас Илиев изведе Мазир Сула в наказателното поле, след което пусна изострен пас, който обаче бе кръстосан от Даниел Кайзер. В 19-ата минута натискът на Черно море даде резултат. Мазир Сула откри с акуратен пас Атанас Илиев, който останал самичък против вратаря осъществя за 1:0.

В 25-ата минута Александър Василев центрира отляво, а Атанас Илиев на първа греда стреля с глава, само че топката мина около вратата. В 35-ата минута Едгар Пашеко получи пас в наказателното поле и стреля, само че ударът му бе отразен от вратаря на Ботев.

Веднага след почивката „ моряците “ сътвориха опция за втори гол. След прострелно центриране отдясно на Виктор Попов, топката стигна до Пашеко, който стреля, само че ударът му бе блокиран. Кълбото се озова в краката на Пабло Гарсия, който насочи мощен удар, само че още веднъж Кайзер избави. В 54-ата минута Васил Панайотов бе близо да вкара втори гол в мача. Той бе потърсен с хубаво центриране отдясно и скочи на плонж, с цел да стигне до топката. Ударът му обаче мина настрана от задачата.

В 75-ата минута Атанас Илиев засече с воле далечно подаване, само че стражът на Ботев отново записа блестяща интервенция.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР