Черно море загуби с 1:2 от Лудогорец в първи полуфинал

...
Черно море загуби с 1:2 от Лудогорец в първи полуфинал
Коментари Харесай

Лудогорец победи във Варна, Чинков помогна - не даде дузпа за Черно море и им показа червен картон

Черно море загуби с 1:2 от Лудогорец в първи полуфинал от Купата на България. Алекс Фернандес даде преднина на " моряците " в 13-та минута. Гостите обаче направиха поврат в границите на първото полувреме, с помощта на головете на Густаво Нонато (18 " ) и Игор Пластун (34 " ).

През втората част липсваха по-сериозните положения пред двете порти, само че арбитърът Волен Чинков изгони Стефан Велев, както и спести дузпа за Черно море, въпреки да имаше очевидно нарушаване на Игор Пластун против капитана Васил Панайотов, като от ВАР даже не прегледаха обстановката.
 Снимка 615697
Източник:

Очаквано, началото на дуела беше динамично. Двата тима проведоха по една рискова офанзива. Първо домакините имаха късмет да открият резултата, когато след добра композиция Алекс Фернандес насочи удар, който бе блокиран. При шанса за гостите, Матиас Тисера пък стреля от границата на наказателното поле, без да затрудни вратаря Иван Дюлгеров.

Още в 10-та минута Лудогорец можеше да поведе в мача! Нападателят Кирил Десподов се измъкна ловко от опеката на централните бранители на " моряците ", след което обезателно насочи топката към Дюлгеров, но стражът се отличи с качествена интервенция.
 Снимка 615695
Източник:

Въпреки преимуществото в притежанието на топката на разградчани, играчите на Черно море съумяха да открият резултата в 13-та минута! Александър Василев и Едгар Пашеко реализираха превъзходна композиция, когато при удар, избавен от Симон Слуга, кълбото попадна в Алекс Фернандес, а халфът нямаше по какъв начин да сбърка от такава позиция.

Възпитаниците на Ивайло Петев не се пречупиха при позволеното попадение и бързо възвърнаха паритета в 18-та минута! Българският национал Кирил Десподов принуди Иван Дюлгеров да прави избавяне, само че кълбото се озова в Густаво Нонато, чийто изстрел нямаше по какъв начин да бъде отразен.
 Снимка 615685
Източник:

" Орлите " се възползваха оптимално от предоставената им опция, защото получиха правото да изпълнят фаул. В 34-та минута най-активният в състава на Лудогорец Кирил Десподов центрира в наказателното поле, където бранителят Игор Пластун съумя да се разпише, с цел да оформи обрата през първата част.

Второто полувреме започва с основателни искания за дузпа от страна на Черно море, които досега учудващо остават неудовлетворени от основния арбитър Волен Чинков. Игор Пластун сбърка при изнасянето на топката, след което ясно се видя, че задържа за фланелката полузащитника Васил Панайотов.
 Снимка 615684
Източник:

В 56-та минута Кирил Десподов извърши директен свободен удар от сериозна отдалеченост, предизвиквайки Иван Дюлгеров още веднъж да показва качествата си.

Миналогодишните първенци също желаеха да бъде отсъдена дузпа в тяхна изгода поради игра с ръка. Реферът Волен Чинков сподели, че играта би трябвало да продължи, откакто инспекцията на ВАР завърши.

Черно море остана с човек по-малко в 84-та минута, когато Стефан Велев фаулира противник в центъра на терена. Волен Чинков първоначало подвигна жълт картон и уточни на противниците да възобновят играта. Асистентите обаче го посъветваха да ревизира съприкосновението на ВАР. При инспекцията, той промени решението си и сподели преувеличен червен картон.
 Черно море - Лудогорец 1:2 (Развой на срещата по минути) онлайн
Черно море - Лудогорец 1:2 (Развой на срещата по минути)

Двата отбора постоянно вършат зрелищни мачове посред си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР