Черно море успя да измъкне трите точки при гостуването си

...
Черно море успя да измъкне трите точки при гостуването си
Коментари Харесай

Черно море победи Славия със страхотен гол на Иса

Черно море съумя да измъкне трите точки при гостуването си на Славия в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. На стадион " Славия " в " Овча купел " " моряците " сътвориха повече обстановки от своя противник и разумно стигнаха до триумфа с 1:0. Попадението падна в 92-рата минута на срещата и бе дело на Исмаил Иса. Нападателят означи с ефектно осъществяване на задна ножица.

Черно море сътвори първата заплаха в мача. Още във 2-ата минута Даниел Димов стреля със задна ножица, само че топката мина над вратата. В 17-ата Галин Иванов опита изстрел, само че не откри задачата. В 24-ата Исамаил Иса насочи изстрел по диагонала, само че още веднъж кълбото мина в страни от вратата.

В 32-рата минута Мартин Минев не съумя да се възползва от страхотна обстановка. Младият нападател на варненци получи пас отдясно, като топката се оказа противоречива сред него и стражът Георги Георгиев. Вратарят на " белите " се подхлъзна, и Минчев нахлу в наказателното поле и до момента в който се двоумеше дали да подаде към Исмаил Иса или да стреля, се засуети и в последна сметка не съумя да направи нито едно от двете, пращайки топката в краката на притичалия защитник на Славия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР