Черно море ще изиграе втората си контрола от подготвителния лагер

...
Черно море ще изиграе втората си контрола от подготвителния лагер
Коментари Харесай

Стана ясно в колко играят Черно море и Криля Советов утре

Черно море ще изиграе втората си контрола от подготвителния лагер в Турция в сряда от 17,00 часа (16:00 българско време). Съперник на “моряците ” е руският  Криля Советов.

Вторият противник на варненци се намира на 3-о място във краткотрайното класиране на локалната втора дивизия. Клубът от Самара се озова там през предишния сезон, в който приключи на предпоследното 15-о място в Премиер лигата и изпадна.

От лятото отпред на Криля Советов е легендата на Спартак Москва Андрей Тихонов, чиято цел е да върне клуба в елита на Русия. Голямата звезда на тима е някогашният беларуски национал Сергей Корниленко. В състава има още няколко футболисти с голям опит в съветския хайлайф като Дмитри Ятченко и Иван Таранов. Чужденците, отвън републиките от някогашния Съветски съюз, са единствено двама в лицето на бразилския бранител Надсон и някогашният сръбски национал Сърджан Мияйлович.

Криля Советов, учреден през 1942 година, има 50 сезона в елитното състезание на Русия, като през 2004 година печели бронзовите медали. Три пъти в своята история е достигал до финала за Купата на Русия, само че нито един път до момента не е печелил трофея.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР