Черно море отстъпи с 0:2 домакинството си на Левски в

...
Черно море отстъпи с 0:2 домакинството си на Левски в
Коментари Харесай

Черно море отстъпи на Левски при 15-годишните под Аспаруховия мост

Черно море отстъпи с 0:2 семейството си на Левски в мач от 7-ия кръг на Елитната група до 15 години, игран на стадион “Корабостроител ” под Аспаруховия мост.

Гостите от София поведоха в резултата в 21-вата минута, а до почивката нов гол не падна. През втората част “моряците ” се хвърлиха в предни позиции, с цел да търсят изравнително попадение, само че по този начин и не съумяха да основат сериозна заплаха пред вратата на Левски. Най-чистото състояние за варненци пристигна след центриране от корнер в средата на второто полувреме. Милен Николов съумя да отклони топката на първа греда, а кълбото се отби в страничния дирек на вратата на “сините ”. В последната минута на мача след центриране от корнер топката бе изчистена, а футболист на Левски съумя да изпревари бранителите на “моряците ” и със независим пробив през центъра, останал очи в очи с Ангел Дочев не сгреши – 0:2.

В идващия кръг Черно море гостува на Национал София. Двубоят е на 21 октомври (неделя) от 11 ч.

Съставът на Черно море:  Ангел Дочев, Стефан Димов, Делян Илиев, Галин Панев, Мартин Илиев (60-Валентин Вълчев), Николай Златев, Симеон Иванов (65-Богдан Тунчев), Берк Бейхан, Милен Николов, Алекс Костов (55-Серги Кешкерян), Марин Петков.

Снимки вижте ТУК

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР