Черно море официално се обвърза с тримата футболисти, започнали с

...
Черно море официално се обвърза с тримата футболисти, започнали с
Коментари Харесай

Черно море подписа с трима чужденци

" Черно море " публично се обвърза с тримата футболисти, почнали с “Моряците ” лятна подготовка, оповестяват от клуба в формалния си уебсайт.

Това са Алекс Насименто Фернандес, Атаир Мимито Роша Биаи и Матеус дос Сантос Клементе.

Бразилецът Алекс Нашименто Фернандеш е роден през 2002 година Играе като атакуващ полузащитник. Ще носи фланелката на “Моряците ” с №11. Преминал е през школите на Португеза Сантиста и Атлетико Минейро. В началото на 2020 година е притеглен в академията на гранда Сантош. Играе в тима до 20-годишна възраст, за който записва 33 мача с 3 гола и 4 асистенции.

Атаир Мимито Роча Биаи, който ще носи №88 на гърба си, е прочут като Мимито Биаи. Роден е през 1997 година в Гвинея Бисау. Притежава и португалско поданство. Като младеж играе за Бенфика и Витория Гимараеш. В интервала сред 2016 година и 2020 година има 52 мача с 3 гола за “Б ” тима на Витория. През сезон 2019/20 е преотстъпен в елитния гръцки Панетоликос (18 мача). През последните два сезона е част от втородивизионния португалски Академика Коимбра, за който изиграва 47 мача. Бивш младежки национал на Португалия. През тази пролет e извикан в представителния народен отбор на Гвинея Бисау.

Матеус дос Сантос Клементе е роден през 1998 година и ще играе за “моряците ” с фланелка с №7. Преминава през школите на няколко португалски клуба, като в интервала сред 2010 година и 2015 година е част от юношеските тимове на Бенфика. Кариерата си в мъжкия футбол стартира с Пасош де Ферейра. През сезон 2017/18 записва 24 мача със 7 гола за “Б ” тима на този клуб. След това играе за Сао Мартиньо, Фамиликао и Олянензе. През предишния сезон е бил част от Фелгейрас и е изиграл 18 мача в португалската трета лига. Висок е 182 см, а главната му позиция е централен полузащитник.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР