Черно море, както твърдят уфолозите, се намира под "калпака" на

...
Черно море, както твърдят уфолозите, се намира под "калпака" на
Коментари Харесай

Конспиративен сайт: Бургазлия засне пулсиращ кораб на извънземни над Черно море ВИДЕО

Черно море, както настояват уфолозите, се намира под "калпака " на извънземните. В морето имало огромен брой подземни и даже подводни бази на извънземни.

Например, НЛО, излитането им отдолу под планина Медвед в град Болшая Ялта в Крим, е много постоянно събитие, написа профилираният в извънземното и паранормалното уебсайт Езорейтер.
През миналите дни Черно море още веднъж показва нещо изумително - НЛО във типа на огнено "око ", пулсиращ ослепителен обект над нощната вода, който е мъчно да бъде разпознат като нещо друго, с изключение на извънземен уред, при което много необикновен и до някаква степен даже магически.

За страдание, нито фотоси, нито видео това не могат да предадат.
Именно по този начин нещото бе характеризирано от жителят на България Росен Жейнов, който е снимал чудото над Черно море покрай град Бургас.

Това не може да бъде аероплан, хеликоптер, прекомерно е извънредно за земен летателен уред. Той е неповторим даже за НЛО.

Що се отнася до уникалността на видяното, с нея не са съгласни някои консуматори в мрежата, в частност жителите на Крим, които, както се оказва, са виждали нещо сходно редица пъти - и постоянно това се случва през нощта.

Може би известният уфолог Скот Уоринг е прав. Той бе един от първите, които проучиха видеото и изрекоха мнение - НЛО-то излетява от подводна база и пулсира сега на оттичане на непотребната вода.

Дали това е по този начин, или не, ние няма по какъв начин да разберем. Само може да гледаме на пулсиращото око.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР