Черният чай може да помага при отслабване, тъй като забързва

...
Черният чай може да помага при отслабване, тъй като забързва
Коментари Харесай

Защо черният чай е полезен

Черният чай може да оказва помощ при намаляване, защото забързва метаболизма, само че единствено, в случай че се употребява без любимаа съставна част на британците – млякото, написа британското издание „ Дейли Мейл “ (Daily Mail).

Смята се, че по-големите му молекули се всмукват по-слабо в червата и това предизвиква растежа на бактерии, които улесняват загубата на тегло. Досега беше открито единствено, че черният чай отпуска кръвоносните съдове, което усъвършенства кръвообращението.

Как да се предпазим от деменцията?

Новото изследване откри, че и черният, и зеленият чай наподобява са от изгода за загубата на тегло посредством понижаване на равнищата на чревните бактерии, свързани със затлъстяването, и увеличението на тези, свързани със слаба телесна маса.

Само черният чай обаче подтиква метаболизма .

„ Известно беше, че полифенолите от зеления чай са по-ефективни и по-полезни за здравето, тъй като се усвояват в кръвта и тъканите по-добре от полифенолите на черния чай.

Резултатите ни обаче демонстрират, че с помощта на характерен механизъм в микробиома черният чай също способства за положителното здраве и отслабването, сподели ръководителят на екипа от учени, направил изследването проф. Сюзан Хенинг.

Изследването е направено с мишки, разграничени на четири групи, подложени на разнообразни диети – с малко мазнини, доста мазнини, доста въглехидрати, доста въглехидрати и дестилат от зелен чай и доста мазнини, въглехидрати и дестилат от черен чай.

Мишките, които получавали дестилат от чай, отслабнали колкото и тези на диета с малко мазнини. Само получавалите черен чай обаче били с усъвършенстван метаболизъм.

Виже кои са най-хубавите храни за намаляване във видеото горе.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР