Черни 24 часа за България! 9 души починаха при пожар

...
Черни 24 часа за България! 9 души починаха при пожар
Коментари Харесай

Българските лидери изказаха съболезнования на Северна Македония

Черни 24 часа за България! 9 души починаха при пожар в село Рояк. 45 жители на Северна Македония изгубиха живота си в горящ рейс и злополука на автомагистрала „ Струма”. 254 жертви от COVID-19. Съболезнования на околните им. Бог да елементарни всички!

Това написа във Фейсбук водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.



В обществената мрежа Борисов написа още, че е разговарял със Зоран Заев.

„ Поднесох съболезнования за починалите жители на страната му при случая на автомагистрала „ Струма”. Вярвам, че способените институции навреме ще открият аргументите за случая. Уверих го, че потърпевшите, които са настанени в УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов”, ще получат най-качествените медицински грижи”, добави водачът на ГЕРБ.



„ Страшна покруса. Съболезнования на фамилиите и околните на загиналите”. Това написа във Фейсбук водачът на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова за случая.


"Ужасяващо, тежко и неясно. Нямам думи, с които да изкажа тъгата и болката си от страшния случай на автомагистрала "Струма " преди часове ". Това написа ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов във Фейсбук.

"45 души, измежду тях и невръстни деца, си отидоха от този свят по нечовечен метод. Наши братя и сестри от Македония ", показва той.
"Девет индивида починаха нощес при пожар в с. Рояк. Смирение. Само това мога да кажа. Бог да ги елементарни! ", написа още Каракачанов.



45 души са починали, откакто пътнически рейс се е запалил тази нощ на автомагистрала „ Струма “. По-рано беше обявено, че починалите са 46 души.

Огненият пъкъл се е случил край село Боснек след 2 ч. в нощта на понеделник против вторник. Седем души са оживели. Момиче на 17 години и шестима възрастни са признати в болница "Пирогов ".

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР