Черната Златка е вече в историята и само ще си

...
Черната Златка е вече в историята и само ще си
Коментари Харесай

Мъка! Черната Златка вече е само спомен, вижте причината СНИ...

Черната Златка е към този момент в историята и единствено ще си спомняме за нея. Плеймейтката Златка Димитрова направи съществена смяна в живота си и не става въпрос единствено за новия й бизнес с шиенето на гащи. Тя реши да смени външния си тип и по нищо да не наподобява на остарялото си Аз. 

Явно русото е отново на мода, откакто Димитрова реши да се конкурира с колежката си Златка Райкова и да боядиса косата си. Да, Златка към този момент е руса. Наименованието " Русата Златка " няма да важи единствено за някогашната на Благо Джизъса, а и за нейната съперничка от зората на Мис Плеймейт. 

Напоследък Димитрова не е толкоз дейна в медийното пространство и гледа само да развива своя бранд за облекла, без да се набива в полезрението на хората с персоналния си живот, както правеше преди години. 

Не е ясна повода, заради която е решила да постави перхидрол на косата си и дали е наясно, че ще стартират съпоставения с колежката й Райкова. Тя сподели редица снимки в Инстаграм с новата си визия. Коментарите към този момент са спорни - едни утвърждават смяната, до момента в който други отхвърлят изрично да я одобряват по този метод, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР