Черна неблагодарност показа Димитър Рачков и вбеси сериозно зрителите на

...
Черна неблагодарност показа Димитър Рачков и вбеси сериозно зрителите на
Коментари Харесай

Неблагодарник: Димитър Рачков с позорно изказване за Маги Халваджиян, който го направи богат!

Черна непризнателност сподели Димитър Рачков и вбеси съществено феновете на " Като две капки вода ". Още повече, тъй като въпросната непризнателност е към този, който му даваше хляба години наред и на процедура го направи богат. А точно - Маги Халваджиян.

Рачков, който не се слави с деликатност, да не приказваме за финес и просвета, се изцепи обществено преди ден, че " Господари на ефира " му било най-любимото предаване, в което е работил и не може да го съпостави с никое друго (дори и с това, което води, а продуцентът му бил " Шат-шат " - визирайки косата на арменеца).

Той добави и че се надява някой ден то да се върне на екран (знаем, че от дълго време към този момент " Господарите " се излъчват единствено онлайн и аудиторията им внезапно спадна).

Принципно няма неприятно Рачков да си обича предаването, в което се загаджи и с някогашната си Мария Игнатова. Но да хвърля такива помпозни изявления при все, че сега е още веднъж в " Като две капки вода " и чака хонорара си от Маги Халваджиян, с цел да не почине от апетит, е меко казано нетактично.

" Всички знаят, че " Господарите " се правеше от Джуди Халваджиян, само че и този щеше да е Господин Никой, в случай че не беше брат му Магърдич. Така че, действително Маги е този, който налива пари и в братчето си, и в Рачков, и във всички останали, а получава в подмяна единствено лиготии и тъпи изявления ", разясняват източници от екипа на Халваджиян.

Те настояват, че на Маги въобще не му е станало прелестно от думите на Рачков, само че е привикнал да му прости изцепките и тъпотиите.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР