Черна дупка, почти невъзможно да бъде запълнена. Така “Марка” определя

...
Черна дупка, почти невъзможно да бъде запълнена. Така “Марка” определя
Коментари Харесай

Барселона ще се лиши от 79 гола на сезон

Черна дупка, съвсем невероятно да бъде запълнена. Така “Марка” дефинира възможното овакантяване на “” на звездите на и. Аржентинецът самичък желае да си тръгне, до момента в който уругваецът не попада в проектите на новия ментор.

Изминалата акция беше най-слабо резултатната за тях от петте цялостни сезона, в които играха дружно (през 2014/15 Суарес не стартира сезона поради наказване от ФИФА). Въпреки това, двамата са виновни за 47,6% от головете, маркирани от Барселона през неотдавна приключилия сезон. Без Меси и Суарес тимът Барселона щеше да има едвам 45 турнирни гола през 2019/20. Поглеждайки обратно към предходните пет акции, Лео има приблизително по 44,4 гола и 21,2 асистенции на сезон, а уругваецът - по 34,6 гола и 17,2 асистенции. Това прави общо 79 попадения и 38,4 голови подавания на акция.
Goodbye to 79 goals per season will find it almost impossible to replace Messi and Suarez

— MARCA in English (@MARCAinENGLISH) Сега, в най-необикновения трансферен прозорец от доста години насам и в ужасна икономическа конюнктура, Барселона би трябвало да реши по какъв начин да размени 79 гола и 38 асистенции годишно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР