Черепа щял да съветва Румен Радев как да направи Служебното

...
Черепа щял да съветва Румен Радев как да направи Служебното
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Четворният убиец Васил Божков се кефи, че командва тълпата по социалните мрежи

Черепа щял да поучава Румен Радев по какъв начин да направи Служебното държавно управление....сега слушах единия от записите. Това е краят! Това написа предприемачът Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в във "Фейбсбук ", откакто Спецпрокуратурата популяризира диалози на обвинения предприемач Васил Божков, който се уговаря за митингите в София с народен представител от Българска социалистическа партия и публицист.

"Дали не познах кой е Гуруто на митингите? Дали няма да позная, че Черепа, в случай че бъде докаран в България, митингите няма да спрат като с магическа пръчка.

Прокуратурата популяризира диалози по какъв начин Божков се уговаря за митингите с публицист и политик от Българска социалистическа партия

Как си знам калпавата велинградска стока ", написа Найденов и добави в други постове:

Черепа щял да поучава Румен Радев по какъв начин да направи Служебното държавно управление....сега слушах единия от записите. Това е...
Публикувахте от Tzvetomir Naydenov в Вторник, 14 юли 2020 година
"Череп, ти разгони семейството на митингите....

Днес е вторник! Според Бонус програмата на Черепа за митингите... тази вечер е бонус “Доведи приятел” 30 лв. за всеки, който докара приятелчето си ".

"Аз съм бетер Ванга...Онзи ден написах, че докарват Черепа в България и митингите стопират като с магическа пръчка...звучеше ви необикновено, нали? Е, в този момент слушайте записите на Черепа и се учете! ".

Днес е вторник! Според Бонус програмата на Черепа за митингите... тази вечер е
бонус “ Доведи приятел” 30 лв. за всеки, който докара приятелчето си Юруш на дубайския кеш! #бъдетеплатени #дубайскикеш
Публикувахте от Tzvetomir Naydenov в Вторник, 14 юли 2020 година
Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в разяснява и митингите:

"Нали преди време писах, кой е гуруто на митингите и по какъв начин изпраща протестиращите: отидете пред Президенството, айде в този момент отидете на Росенец.... ето ви и доказателството:

Четворният палач Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от се кефи, че командва тълпата по обществените мрежи:

Божков: Но ме изкефи по какъв начин се ръководи тълпата по т'ва, по мрежите.

Александър Паунов, народен представител Българска социалистическа партия: Нали? Е т'ва е.

Божков: Да. Отидете там, отидете там, и те вървят. Малко постепенно става, нали, щот' тя е навалица, не мо'е да се затичва.

Божков: И след това да видиме Румен Радев к "во Правителство ше направи. Там би трябвало да се поучава.

Божков: И битката продължава до край. Няма прекъсване. Днеска са отново на улицата ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР