Ченгета от Икономическа полиция Пловдив са провели специализирана полицейска операция

...
Ченгета от Икономическа полиция Пловдив са провели специализирана полицейска операция
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Вижте какви нови престъпления разкриха пловдивските ченгета

Ченгета от Икономическа полиция Пловдив са провели профилирана полицейска интервенция за предодвратяване и секване на закононарушения при образование на водачи. Бил е посетен образователен център, където се прави образование на претенденти за водачи на леки коли.

Шеф на автошколата в Пловдив е 60-гдишният М. Р. Учебният център се намира в жк. „ Тракия “.

При инспекция е открито, че трима мъже и две дами, за които в избрани дни е записано, че минават образователни часове и участват на осъществяване на модул за теоретична подготовка, в действителност въобще не са били там. Установено е още, че компанията няма записано и въведено в употреба фискално устройство. За следващия незаконен метод да се взимат шофьорски книжки е известена Районна прокуратура Пловдив.

БЛИЦ напомня, че откогато новият началник на полицията в Пловдив старши комисар Йордан Рогачев встъпи в служба, издаде заповед и досега са тествани 28 автошколи на територията на региона.

В изявление пред БЛИЦ преди време комисар Рогачев разяснява твърдата си позиция против сходни закононарушения и акцентира, че слабата подготовка на водачите е причина за множеството произшествия, които постоянно за жал приключват със жертви.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР