Челси официално поиска двубоя от 1/4-финалите на ФА Къп срещу

...
Челси официално поиска двубоя от 1/4-финалите на ФА Къп срещу
Коментари Харесай

Челси поиска мачът с Мидълзбро да се играе пред закрити врата

Челси публично изиска дуела от 1/4-финалите на ФА Къп против Мидълзбро да се играе при закрити врата. Причината за това е, че след предишния четвъртък, когато бяха наложени глобите против Роман Абрамович, клубът няма право да продава билети за своите мачове, както за семействата, по този начин и за гостуванията.

На трибуните могат да участват единствено почитателите, които са си закупили сезонни билети още преди началото на акцията. В последните дни клубът обсъждаше с управляващите опцията да получи позволение да продава билети за този дубой, само че консенсус не е реализиран и заради тази причина от " Стамфорд Бридж " са взели решение да изискат срещата на " Ривърсайд " да се играе без аудитория.

В формалното известие клубът декларира следното: „ Важно е за шампионата мачът против Мидълзбро да се състои, само че с извънредно отвращение молим борда на ФА да подреди този дуел да се изиграе при закрити врата поради спортния интегритет. ФК Челси схваща, че сходен процес ще има голямо въздействие върху почитателите на Мидълзбро, какво и върху нашите последователи, които към този момент са закупили стеснен брой билети преди налагането на глобите. Вярваме обаче, че това е най-справедливият метод на дейности в сегашните условия “.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР