Челси може да продължи с невероятните си харчове през януари,

...
Челси може да продължи с невероятните си харчове през януари,
Коментари Харесай

Парите в Челси нямат край, готви нов скъп трансфер

Челси може да продължи с невероятните си разходи през януари, откакто ще се опита да отмъкне под носа на Манчестър Юнайтед крайния бранител на Олимпик Лион Мало Густо. „ Сините “ към този момент привлякоха шестима този месец, само че мениджърът Греъм Потър към момента се надява на най-малко още две нови попълнения, като се счита, че звездата на Лион е на радара на клуба.

Густо, който може да играе като десен бек или крило, изпъкна като евентуален авариен вид за Потър, който беше заставен да употребява Трево Чалоба като заместител на контузения Рийс Джеймс и търси да првлече състезател на тази позиция, като Дензъл Дъмфрис от Интер и Педро Поро от Спортинг Лисабон също са измежду набелязаните имена.

Френският младеж е свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Нюкасъл, само че L'Equipe твърди, че в Челси са подготвени да забързат договарянията, с цел да подпишат с Густо до края на този месец.

19-годишният футболист притегли интерес от цяла Европа, откакто стана последният в дългата поредност от гении, излезли от фамозната академия на Лион, която също по този начин сътвори имена като Карим Бензема, Александър Лаказет и Набил Фекир.

Густо се обрисува като бъдеща звезда на тима, откакто завоюва титулярно място в състава на Лоран Блан, записвайки 15 мача в Лига 1 този сезон. „ Хлапетата “ обаче не са склонни да се разделят с младока през януари. Смята се, че от Лион въпреки всичко са оповестили на Челси, че Густо може да бъде продаден за сумата от към 40 милиона евро.

До този миг Челси похарчи 180 милиона евро за Давид Датро Фофана, Беноа Бадиашил, Андрей Сантос, Жоао Феликс (наем), Михайло Мудрик и Нони Мадуеке.

Chelsea 'hoping to snatch' Man Utd target Malo Gusto as wild spending spree set to continue
— Express Sport (@DExpress_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР